LocalCoin

Home Airdrop LocalCoin

LocalCoin (LLC)

crypto_logo

Airdrop

Tokens30
Geschatte waarde$15
Deelnemers100000
Tokens voor referral10
Eindigt in105 dagen
Validatie100%

Project

Token typeDEX
Totale supply3600000000
Prijs/token0.5

Omschrijving

LocalCoin heeft een werkend product, en een actief development schema. Alle LLC zijn gemint op blok 1, wat de token een deflationair karakter geeft. Het feit dat deze blockchain andere blockchains verbindt, zorgt voor een goede oplossing voor decentraal handelen bovenop de bestaande infrastructuur.

 

Instructies


Benodigde tools:
Telegram Twitter Anderen

DOE NU MEE

Evaluatie


Concept/Idea Website Team Whitepaper

Wat is LocalCoin?
LocalCoin is ontwikkeld om een volledige ervaring te bieden op het gebied van decentraal bankieren, digitale bezittingen verhandelen en een decentrale voorspellingsmarkt te bieden. Ze hebben geconstateerd dat huidige decentrale marktplaatsen vaak minder decentraal zijn dat ze vaak lijken, en verbeteren hierop door alle code openbaar te plaatsen, en geen kosten te rekenen voor het gebruik van hun platform. Zo wordt de toekomst van het platform beslist door de gebruikers van het netwerk, en niet door een gecentraliseerd team.

Het LocalCoin ecosysteem heeft een blockchain die kan communiceren met andere blockchains, wat ervoor zorgt dat mensen bijvoorbeeld bitcoins tegen litecoins kunnen verhandelen zonder deze handeling door een vertrouwde partij goed te laten keuren.

Links

homepage