Bitcoin kopen op een exchange kan steeds makkelijker en Je kunt tegenwoordig op veel manieren aan je Bitcoin komen want de cryptocurrency markt ontwikkeld zich snel en word steeds bekender onder het grote publiek. Waar het in de begintijden van Bitcoin  alleen mogelijk was voor de echte computerfanaat om Bitcoin te kopen is het nu bijna net zo makkelijk als online kleding bestellen. Dit hebben we te danken aan het volwassen worden van het blockchain ecosysteem en de talloze ontwikkelingen. Denk aan de hoeveelheid verkooppunten, het afrekenen met IDEAL, de verbeterde veiligheid en voorzorgsmaatregelen die er tegenwoordig zijn om je investering te beschermen.

Waar koop je nu je Bitcoins?

Dat doe je bij een cryptocurrency beurs, broker, handelsplatform of de meest voorkomende benaming een exchange. Tegenwoordig zijn er een hoop verkooppunten voor Bitcoin. Het voordeel voor de Bitcoin liefhebber is dat je Bitcoin bijna op elke echange kunt kopen aangezien het de meest bekende digitale munt is. Als je nou een kleine onbekende cryptocurrency op het oog hebt kan het zijn dat je even moet zoeken omdat deze niet overal te koop is.

Hoe bepaal je nou waar je de Bitcoins wil kopen, het kan in het begin best overweldigend zijn wat er allemaal op je afkomt als je je hier in gaat verdiepen. Ten eerste is er enorm veel keuze voor een exchange naar wens. Dan zijn er ook nog verschillen in kosten, veiligheid en gebruikstoepassingen. Als beginner zal je andere wensen hebben dan een ervaren handelaar.

Waar je mee kunt beginnen is te bepalen wat je doel is. Ga je voor gebruiksgemak, wil je handelen of voor de lange termijn investeren. Nu heeft een broker soms ook een exchange functie. Je kunt makkelijk crypto kopen en verkopen van de broker maar hebt ook de optie om over te schakelen naar de professionele interface waar je er gelijk mee kunt handelen. Je kunt hier koop- en verkoop orders op bepaalde prijsniveaus zetten, ofwel traden op de markt met anderen. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden hebben wij bij Cryptobieb veel reviews en handleidingen geschreven over een groot aantal crypto exchanges. Het is aan te raden je hier te oriënteren aangezien je een goed beeld krijgt wat de mogelijkheden zijn en je dus geïnformeerd en voorbereid van start kan gaan. Heb je een keus kunnen maken dan zit je ook met één klik op de goede website. Lijkt je dit interessant kijk dan eens naar onze exchange omgeving.