GUTS werkt samen met Guus Meeuwis

Op 5 juni kondigde Guus Meeuwis zijn vijftiende jubileum van ‘Groots met een zachte G’ aan. In 2006 gaf hij zijn eerste ‘Groots met een zachte G’ concert, waarna het evenement in korte tijd is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van een soloartiest in Nederland.

Het vijftienjarig jubileum van zijn concert ‘Groots met een zachte G’ zal net als voorgaande jaren in het Philips Stadion in Eindhoven gehouden worden. Hoe de jubileumeditie gevierd zal gaan worden wilde Guus Meeuwis nog niet kwijt, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden.

De kaartverkoop van het concert op 12 juni 2020 start vrijdag 7 juni 2019 om 10.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Guus Meeuwis.

Samenwerking met Guts

Voor het eerst verloopt de kaartverkoop van Groots met een zachte G via een nieuwe partner die gebruik maakt van blockchain technologie, namelijk GUTS. Het ticketsysteem van GUTS gaat ticketfraude tegen en zorgt voor eerlijke prijzen voor de fans. De kaarten worden geregistreerd en gekoppeld aan je telefoonnummer, zodat doorverkoop met winstoogmerk niet mogelijk is. Voor meer info over de werking van GUTS kan je terecht op de website van GUTS.

Wel werkt GUTS net even anders dan andere ticketsystemen. Bij het aankopen van de tickets hoef je alleen een rang en een vak te kiezen. Uiterlijk 24 uur voor het evenement zullen de aangekochte kaarten automatisch aan alle bezoekers worden toegewezen. 

Bij de zitplaatskaarten wordt rekening gehouden met het moment van verkoop. Hoe eerder je de kaarten koopt, hoe beter je aangewezen plekken zullen zijn. Daarnaast zijn de aangekochte kaarten ten alle tijd aaneensluitende zitplaatsen.

Guus zijn commentaar op de samenwerking was als volgt: “Ik vind het erg belangrijk dat alle bezoekers van Groots met een zachte G een eerlijke prijs betalen voor hun kaarten.”

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner