Blockchain use case

Binance Smart Chain (BSC)

Binance Smart Chain

Wat is de Binance Smart Chain (BSC)?

De Binance Smart Chain is een parallelle Binance Chain om smart contracten mogelijk te maken, wat aanvankelijk niet mogelijk was. Hierdoor kunnen ontwikkelaars nu gedecentraliseerde applicaties en digitale activa bouwen op de ene blockchain (BC), terwijl ze het voordeel hebben van snelle en goedkope handel om uit te wisselen in de andere (BSC).

We nemen dit project  onder onze loep met als doel om jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

Binance Smart Chain tranasctiekosten

Binance is buitengewoon slim. Terwijl het Ethereum-netwerk en zijn gebruikers worstelen met torenhoge transactie kosten, biedt Binance gebruikers nu de mogelijkheid om hun ERC-20 (ETH) gratis naar BEP20 te migreren!

Dit verlaagde de drempel voor veel gebruikers om hun activa naar de Binance Smart Chain te migreren, waardoor de groei van het netwerk verder wordt versneld.

Klik hier voor een uitleg over de Binance Chain

Binance chain en Binance smart chain

Waarom stijgen Binance Smart Chain (BEP20) tokens plotseling zoveel in waarde?

De afgelopen week hebben we iets interessants meegemaakt. Waar altcoins doorgaans een daling zien ten opzichte van BTC in waarde, bij een BTC-rally. Zagen zowel BNB- als de meeste BEP20-tokens (tokens gebouwd op Binance Smart Chain) een aanzienlijke prijsstijging.

Dit is nu een paar weken aan de gang. En gebeurt hoogstwaarschijnlijk omdat mensen overstappen van ERC-20 (Ethereum)-oplossingen naar Binance Smart Chain (BSC)-oplossingen. Vooral voor DeFi protocollen die veel transacties vereisen, is BSC erg populair geworden vanwege hun lage gaskosten ten opzichte van de gasklimaatcrisis die het Ethereum-netwerk momenteel doormaakt, met torenhoge transactiekosten.

Wat gaat er nu gebeuren?

Ik geloof dat we een continue groei voor BSC zullen zien zolang het Ethereum-netwerk worstelt met de huidige transactiekosten. Dit betekent dat BEP20-projecten (vooral DeFi-projecten) ook een continue groei en gebruik zullen zien.

Ik anticipeerde hierop door BNB te kopen, zoals ik vermelde op mijn sociale kanalen en in de CryptoBieb Telegram groep. BNB groeide de afgelopen dagen met 135%.

Nog interessanter is echter om te anticiperen op welke projecten echt groot kunnen worden op het BSC. 

Voor mij zijn dat op dit moment SPARTA en BAKE.

Bekijk dit Quora-bericht dat ik schreef voor een volledig onderzoeksrapport over het Sparta-protocol (Engels). Deze zullen wij deze week ook nog op CryptoBieb aanbieden in het Nederlands.

SPARTA kent een continue groei in afwachting van de lancering van (synthetische activa). Dat zou wel eens een game changer kunnen zijn voor AMM op BSC.

Welke prijzen anticiperen wij?

BakeryToken ziet ook meer gebruik en groei en had / heeft een lagere market cap in vergelijking met verschillende concurrenten. Daarom heb ik BAKE gekocht tegen een prijs van $0,2, en vandaag meer gekocht voor $0,35. Ik geloof dat beide projecten nog steeds een aanzienlijk voordeel bieden, zolang de interesse in BSC groeit.

  • Ik mik op een market cap van ongeveer $500 miljoen voor Spartan Protocol (SPARTA) bij de lancering van synths (momenteel $71 miljoen). Dit zou betekenen dat SPARTA zou handelen tegen ongeveer $8, tegenover de huidige prijs van $1,13.
  • Mijn doel voor BakeryToken (BAKE) is een market cap van $ 250 miljoen. Het huidige circulerende aanbod is 129 miljoen BAKE ($ 48 miljoen marktkapitalisatie), dit betekent dat BAKE het potentieel heeft om te groeien tot minstens $1,50 terwijl het momenteel wordt verhandeld tegen $ 0,375.

Dit is natuurlijk speculatie en niemand kan resultaten garanderen. Dit beschrijft eenvoudig de huidige situatie en marktomgeving waarin we ons bevinden. Door het grote geld te volgen, is het duidelijk dat het op dit moment in de richting van Binance beweegt.

Daarom zijn mijn huidige koersdoelen (zoals ze vaak worden gevraagd) zoals hierboven vermeld. Zoals altijd zou ik je aanraden om je eigen onderzoek te doen en je eigen beslissingen te nemen.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Cryptobieb Moderator Marco

Door Marco van den Heuvel

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.