Coin

Euno Swap

Euno logo omslag Cryptobieb

Wat is EUNO Pay (EUNO)?

Vandaag wil ik je graag voorstellen aan een small-cap project die wij al een hele tijd volgen en waarvan wij vrij zeker ben dat deze bij velen op de radar zal komen. Dit bericht bevat informatie die ik rechtstreeks heb ontvangen tijdens een telefoongesprek met hun CEO, Patrick. Zoals altijd is dit bericht informatief bedoeld.

Euno logo klein Cryptobieb

Algemene info Euno

Naam: Euno

Circulating supply: 37.734.367

Total supply: 39.536.574
Maximum supply: 50.000.000
Marketcap: $ 2.995.138
Huidige prijs: $ 0.079374
Volume (24hr): $ 14.647,38
Exchange: STEX

Consensus-algoritme: Proof-of-Stake en Proof-of-work (X11)

Masternodes: Ja

Spend with Euno everyday

Euno (Euno) kopen en verkopen

Euno, kopen en verkopen.  Euno kan worden gekocht op de volgende exchanges: 

Wat is EUNO (PAY)?

Betaal elke dag met EUNO. Ondanks de verbazingwekkende innovaties en use cases in de gedecentraliseerde digitale valuta industrie, worden cryptocurrencies nog steeds voornamelijk gezien als speculatieve investeringen. EUNO is gemaakt met het doel om deze problemen aan te pakken die een brede acceptatie door het publiek belemmerden, terwijl de belangrijkste kenmerken van cryptocurrencies behouden blijven. Cryptocurrencies moeten namelijk: gedecentraliseerd, betrouwbaar, onveranderlijk en onvergankelijk zijn.

”De ultieme visie van EUNO is een algemeen aanvaard en uitgebreid gedistribueerde digitale valuta die door consumenten over the air (OTA) via ‘Near Field Communication (NFC)’ gebruikt kan worden en kan worden gebruikt voor point of sale (POS) -transacties, met minimale vereisten voor technische expertise door gebruikers en integratieprocessen door handelaars. ”

Het gebruik van cryptocurrencies als betaling is afhankelijk van zowel de consumenten als de winkeliers. Als consumenten voldoende vraag tonen, zullen winkeliers eerder cryptocurrencies accepteren ALS de uitwisseling van crypto naar fiat onmiddellijk plaatsvindt om de uitgewisselde bedragen van de winkelier te beschermen tegen prijsvolatiliteit.

Blockchain 

EUNO Coin combineert een stabiele blockchain met Proof of Work, Proof of Stake en Masternodes, waardoor een groot aantal snelle en veilige transacties kan plaatsvinden. Het PoW-algoritme gebruikt elf verschillende hashes (algoritme ketting), waardoor netwerkaanvallen worden beperkt doordat iemand alle elf hashes moet breken. PoS wordt gebruikt om een ​​extra beveiligingslaag te creëren op een meer kosteneffectieve en energiezuinige manier dan PoW kan bieden. Ten slotte worden masternodes gebruikt om gestimuleerde netwerkondersteuning te promoten. Knooppunten houden te allen tijde een realtime kopie bij en worden gedistribueerd afhankelijk van het aantal live knooppunten. Bekijk de EUNO-whitepaper (pagina 6) voor meer technische details en voor meer informatie over toekomstige masternodefuncties.

Omdat EUNO zo veilig is, en omdat het zulke snelle transacties mogelijk maakt, is het de ideale valuta om te gebruiken voor NFC (betalingen). Vooral met de ‘DARKSEND’-functie, waarmee gebruikers niet-traceerbare transacties kunnen accepteren.

Opmerking: EUNO staat voor privacy, dus ze zullen geen KYC vereisen. Op basis van je locatie kan het echter zijn dat je zelf nog steeds door je lokale overheid wordt gevraagd om bepaalde transactiegegevens aan te geven.

Use Case

Het opzetten van een (crypto) betalingssysteem kan lastig zijn, waardoor de drempels voor winkeliers toenemen om er gebruik van te maken. EUNO wil winkeliers in staat stellen dit te doen zonder integratiekosten of technische knowhow. Het EUNO-betalingssysteem maakt gebruik van Near Field Communication (NFC)-technologie, waardoor betalingen kunnen plaatsvinden wanneer de klant zijn telefoon dicht bij de betaalterminal houdt. Dit is al heel gebruikelijk in ons dagelijks leven voor niet-cryptocurrency-betalingen.

Winkeliers hoeven geen dure cryptobetalingssystemen op te zetten. Zij kunnen EUNO gemakkelijk gaan gebruiken met een eenvoudige software-update van hun huidige basisbetalingssystemen. Met deze update kunnen handelaars EUNO-betalingen accepteren die onmiddellijk worden omgezet in hun lokale fiat valuta. Voor gebruikers betekent dit snelle en veilige betalingen, voor handelaars betekent dit geen volatiliteitsrisico’s.

Coin holders zullen ook kunnen deelnemen aan de gedecentraliseerde bestuursstructuur. Dit betekent dat je voorstellen kunt indienen, op voorstellen kunt stemmen en kunt helpen bij het structureren van de algemene strategie en ontwikkeling van EUNO. Maar dat is niet alles. Om de wereldwijde distributie van munten te promoten en het gebruik te stimuleren, werd het ACID-protocol geïntroduceerd om een ​​deel van de beloningen te verstrekken aan gebruikers van EUNO-verkooppunten. Ze krijgen in feite een ‘cashback’ op hun aankopen, rechtstreeks in hun portemonnee. Meer informatie hierover vindt u in de whitepaper (pagina 8).

Euno team

Het Team

Het team telt in totaal zeven leden op de website. Ik vroeg wat meer informatie over hun ervaring tijdens mijn telefoongesprek met Patrick, waarop ik het volgende antwoord kreeg: Patrick heeft zelf een Fin-tech achtergrond en is teruggetreden uit een geweldige baan om zijn visie voor EUNO na te streven. Patrick ontmoette zijn teamleden in de vroege dagen van Verge, waar ze elkaar ontmoetten in de Verge community.

Ze waren duidelijk fans, maar merkten op dat er veel dingen waren die anders of beter konden. Een visie hebben is één ding, het is iets anders om erop uit te voeren en het te laten gebeuren. Door met Patrick te praten, merkte ik meteen dat hij helemaal draait om uitvoering en het creëren van belangrijke partnerschappen in plaats van uitspreken van loze beloftes.

Roadmap & Een Grote Opkomende Partnerschap

De EUNO roadmap is hier te vinden.

EUNO staat op het punt een token-swap te ondergaan, de snapshot hiervoor is op 29 augustus 12AM UTC. De swap datum is 30 september, 12.00 uur UTC. De swap verhouding is 1/160. 

Volgens Patrick was een swap naar hun nieuwe blockchain vereist door hun aanstaande partner. Patrick kon me geen inzicht geven in wie deze partner zou kunnen zijn.

Door echter actief mijn onderzoek te doen en na te denken over welke mogelijke partners er kunnen zijn. Denk ik dat het een partner zal zijn dat een enorm wereldwijd bedrijf is en door vele wordt gebruikt

Aangezien ik denk dat het een groot  bedrijf is dat door veel winkeliers wordt gebruikt. Met een simpele update op hun huidige betalingssystemen wordt EUNO door miljoenen winkeliers over de hele wereld geaccepteerd (zonder dat zij dit hoeven te merken). We zullen echter in ieder geval op deze aankondiging moeten wachten tot de swap heeft plaatsgevonden.

Deze winkeliers betalen al vergoedingen voor hun systemen. Deze vergoedingen worden verdeeld over de betalingsproviders, wat betekent dat dit de manier zou zijn waarop EUNO inkomsten zal genereren.

Belangrijke opmerking: Je EUNO moet tijdens de momentopname (snapshot) in de lokale EUNO-portemonnee (wallet)staan, EUNO die tijdens de momentopname niet in de portemonnee (wallet) zit, wordt verbrand en kan later niet worden omgeruild (geswapped) 

Euno wallets

Wat vind ik van EUNO?

Een aantal dingen die ik opmerk zijn:

  • EUNO financiert zichzelf volledig en wordt ondersteund door een team dat echt in het project gelooft. Er is nog steeds genoeg geld beschikbaar en gereserveerd voor een grote marketing push. Bovendien wil het team binnenkort meer mensen aannemen.
  • EUNO Pay zal beschikbaar zijn in meer dan 150 landen op 30 miljoen NFC-terminals.
  • Winkeliers kunnen EUNO Pay eenvoudig instellen op hun huidige betalingssystemen. Door onmiddellijke valutaconversies kunnen zij worden beschermd tegen volatiliteit.
  • Gebruikers kunnen de mobiele portemonnee gemakkelijk gebruiken om bij deze terminals (anoniem) te betalen, net zoals dat tegenwoordig al gebeurt met niet-cryptocurrency-betalingen.
  • Momenteel draaien er al meer dan 300 masternodes op het netwerk.
  • De marktkapitalisatie van de EUNO bedraagt ​​nog steeds slechts $ 3 miljoen USD. Als deze partnerschap zal plaatsvinden, verwacht ik dat deze door het dak gaat, met een groot aantal exchanges dat EUNO gelijk wil toevoegen.

Ik heb EUNO om een ​​aantal redenen aan mijn langetermijnportfolio toegevoegd:

Ten eerste wilde ik al heel lang een massale acceptatie van cryptobetalingen zien. En ik heb het gevoel dat dit het dichtst in de buurt komt dat ik heb gezien dat een project dit daadwerkelijk bereikt (en ik gebruik mijn Coinbase-kaart nu al een lange tijd). Ik zou dit project graag in een vroeg stadium willen steunen en zou graag een van hun eerste gebruikers zijn.

Ten tweede heeft EUNO nog steeds een kleine market cap. Er is hier een enorme risk / reward verhouding die ik gewoon niet kan negeren. Daarnaast heeft EUNO, zonder marketing gedaan te hebben, al een zeer actieve community vol met enthousiaste mensen.

Dat gezegd hebbende, hoop ik dat je het leuk vond om mijn bericht te lezen. Ik zou je willen aanmoedigen om deze informatie te gebruiken als basis voor je onderzoek. Doe alsjeblieft ook altijd je eigen onderzoek en volg onze berichten niet zomaar blindelings. Dit bericht is alleen voor informatieve doeleinden, ik ben geen financieel adviseur en heb momenteel een positie in EUNO. Ik ben niet van plan deze positie binnen 48 uur te wijzigen. Ik ben niet betaald voor dit bericht, dit bericht is uit persoonlijke interesse.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Cryptobieb Moderator Marco

Door Marco van den Heuvel

Goedemorgen Marco,

Euno swap is nu allang een feit, heb jij enig idee wanneer ze nou met de bekendmaking komen van hun grote partner(s) ? Kan zelf helemaal niets vinden in de media…helaas
Weet nog wel dat de richtdatum ongeveer 14 november zou zijn maar dat zij we inmiddels ook allang voorbij.

Graag je reactie,

Groet,

Jay

NB : wanneer komen jullie weer met een mooi low cap Gem artikel ?

Beantwoorden

Hi Jay,

De Euno swap is idd nu 8 dagen een feit. De bekendmaking komt zsm en idd ze houden het nog mooi geheim ;). Wel kwam er afgelopen zondag 15-11 een bericht van de CEO dat ze op dit moment bezig zijn met de intergratie van een top 10 exchange, ook werd er gezegd dat dit normaal tussen de 2 en 3 weken duurt. Ondertussen zijn er al 2 kleine exchanges bijgekomen waar je Euno kunt kopen.

Groetjes CryptoBieb

Beantwoorden

Hoi Marco, Een mooi verhaal over deze privacy coin. Hoe verklaar je de 99,5% decline van de prijs en het lage volume?

Beantwoorden

Hi IcoWizard, De decline is gekomen door de swap 1/160 dus voor elke euno kreeg je er 160 terug. Het lage volume is te danken aan de kleine exchange. Afgelopen zondag is er een update geweest vanuit de Ceo van Euno en deze heeft gezegd dat zet bezig zijn met de integratie van een top 10 exchange. Even afwachten nog 😉

Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.