Coin

GET Protocol – GET

GET Protocol ticket

Wat is GET Protocol?

Vandaag laat ik je kennismaken met GET Protocol. Zij bieden een smart ticketing solution die gebruik maakt van blockchain-technologie. Deze smart tickets kunnen worden uitgegeven door organisaties of personen die op zoek zijn naar een betere en transparantere manier om tickets te verkopen.

We nemen deze coin onder onze loep met als doel om jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

GET Protocol Video

Bekijk deze korte (Engelstalige) video voor een introductie:

Roadmap

De roadmap begon in 2016, waar de MVP tot leven kwam. GET Protocol bevindt zich momenteel op een punt waarop het al volledig operationeel is! GUTS Tickets is het eerste commerciële bedrijf dat deze oplossing implementeert. Tot nu toe zijn er meer dan 500.000 tickets verkocht aan meer dan 200.000 unieke token holders!

Hoewel je zou verwachten dat een ticketing project te lijden heeft onder de COVID-pandemie, is 2020 voor GET eigenlijk een jaar van enorme internationale expansie. Beginnend met de lancering van een in Seoul gevestigde joint venture, getTicket, en snel opvolgend met andere ticketing-integrators in Italië en Duitsland. Er worden meer integraties verwacht, die in de nabije toekomst het aantal tickets aanzienlijk kunnen verhogen.

Alleen al vorige maand heeft GET bijna 50.000 statuswijzigingen afgehandeld en zijn er meer dan 400 nieuwe evenementen in de verkoop gegaan. Je kunt hier hun door fans gemaakte datasite bekijken.

Samengevat zijn dit de belangrijkste voordelen van het protocol volgens het team:

  • Organisatoren van evenementen hebben volledige controle over de verkoop en doorverkoop tussen kaarthouders.
  • Elk smart ticket is uniek, waardoor fraude onmogelijk is (wat betekent dat fans ook worden beschermd tegen kwaadwillende derde partijen)
  • Het protocol wordt open source gemaakt
  • DeFi-investeringsmodule gaat live in 2021, waardoor organisatoren vooraf ticketvoorraad kunnen verkopen door toekomstige tickets in een NFT te tokeniseren.

Algemene info 

Naam: GET Protocol (GET)

Circulating Supply: 11.388.258
Total Supply: 33.368.773

Market cap: $3.539.778
Huidige prijs: $0,310827
Volume (24hr): $28.366
Exchanges: BitcoinMeesterHotbit, Stex, Uniswap

GET Protocol (GET) kopen en verkopen

GET Protocol, GET kopen en verkopen. GET Protocol, GET kan worden gekocht op de volgende exchanges: 

Evenementen Voorbeelden 

Zoals gezegd heeft GUTS Tickets al honderdduizenden tickets verkocht via het protocol. GUTS Tickets biedt een handige mobiele app waarmee je eenvoudig je tickets kunt beheren.

Er zijn verschillende succesvolle voorbeelden om te delen, ik zal er een paar noemen:

Voorbeeld scannen ticket: 

https://miro.medium.com/max/540/1*NHLntH5HJIiUzhc6C5my6w.gif 

Roadmap

Het team zorgt maandelijks voor updates via Medium, en de roadmap is een werkdocument. Dit betekent dat het team hard werkt om het project aan alle kanten te verbeteren.

Dat gezegd hebbende, introduceerden ze onlangs ‘liquidity mining’, waarbij liquiditeitsverschaffers op Uniswap extra GET-beloningen (en andere extra’s) ontvangen. 

Zie voor de laatste update: https://medium.com/get-protocol/get-update-september-20-non-fungible-tickets-569e448b957

Vitalik Buterin tweet over GET Protocol

Token

De meeste details over GET zijn te vinden op hun token pagina.

GET wordt binnen het ecosysteem van het protocol gebruikt. Dit betekent dat ticketorganisatoren en tickethouders GET nodig hebben om voor transacties te betalen. Nadat een evenementcyclus is voltooid, worden alle tickets gevalideerd en verwerkt. In dit proces wordt automatisch een aantal GET gebrand, waardoor de token supply wordt verminderd. Nu Q3 ten einde loopt, zal binnenkort bekend worden gemaakt hoeveel GET dit kwartaal wordt verbrand.

Evenementorganisatoren ontvangen de kosten vooraf, wat betekent dat ze precies weten hoeveel GET ze nodig hebben om hun probleemloze ticketervaring te bekostigen.

GET handelt al op verschillende beurzen, waaronder BitcoinMeesterHotbit, Stex en Uniswap

Het Team

Het bedrijf is geregistreerd in Nederland. De meeste teamleden zijn Nederlands. De kans is groot dat veel van de Nederlanders hier de teamleden hebben gezien op evenementen of op social media.

Een volledig overzicht is te vinden op: https://get-protocol.io/about.

Wat vinden wij van GET Protocol? 

Ik volg het project nu waarschijnlijk bijna twee jaar. Ik heb het team in die tijd op verschillende evenementen in Nederland ontmoet en ben altijd positief geweest over hun presentaties, communicatie en product.

Ik heb momenteel een kleine hoeveelheid GET. Ik zou mijn posities in de (nabije) toekomst willen vergroten. Ik ben momenteel echter nog steeds op mijn hoede voor het vergroten van mijn altcoin bags op dit moment. Ik raad iedereen aan om zelf onderzoek te doen en zelf te beslissen of je GET aan je portfolio wilt toevoegen. Dit is een van deze tokens waarvan ik ze koop en hold, in plaats van te traden of ze voor snelle winst weer te verkopen.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Cryptobieb Over ons Marco

Door Marco van den Heuvel

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.