Coin

Kyber Network (KNC)

Logo Kyber Network KNC

Wat is Kyber Network?

Kyber Network – KNC heeft een van ’s werelds meest gebruikte decentralized finance (DeFi) protocollen ontwikkeld. Wij zullen binnenkort ook een kort bericht met algemene uitleg over DeFi schrijven.

DeFi is de afgelopen maanden ongelooflijk populair geweest en we hebben de tokens van allerlei DeFi-projecten omhoog zien schieten. KNC is geen uitzondering met een stijging van maar liefst 40% in de afgelopen maand en 600% in het afgelopen jaar. Laten we dus een kijkje nemen in Kyber Network.

We nemen deze coin onder onze loep met als doel om jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

Kyber.Network

Kyber biedt een liquiditeitsprotocol aan dat kan worden geïntegreerd in elke (gedecentraliseerde) applicatie om direct tokens uit te wisselen zonder gebruik te hoeven maken van een tussenpersoon. Liquiditeit wordt verschaft door token holders, teams, gedecentraliseerde fondsen en market makers, terwijl iedereen die op zoek is naar liquiditeit (bijv. Handelaren) hier rechtstreeks toegang toe kan krijgen via de blockchain.

Alle transacties zijn transparant en verifieerbaar op de blockchain. Kyber heeft een totale transactie volume van $ 1 miljard, meer dan een miljoen transacties en meer dan 100 verschillende integraties op allerlei platformen. 

Video afspelen

Algemene info Kyber Network – KNC 

Naam: Kyber Network – KNC 

Circulating Supply: 210.552.294
Total Supply: 226.000.000
Exchanges: Bitcoinmeester, Coinbase, Binance, Huobi, Kucoin

Kyber Network (KNC) kopen en verkopen

Kyber Network (KNC) kopen en verkopen. Kyber Network, (KNC) kan worden gekocht op de volgende exchanges: 

Kyber Network Partners

KNC (De Token)

KNC is een ERC-20-token dat wordt gebruikt binnen het ecosysteem van Kyber. Samengevat wordt KNC gebruikt door token holders om deel te nemen aan de KyberDAO, om zo te stemmen over bepaalde beslissingen die worden genomen (hiervoor ontvangen token holders beloningen in ETH), KNC wordt gebruikt voor beloningen aan liquiditeitsverschaffers en als laatste wordt de token gebruikt door partners om het netwerk te gebruiken (transactie kosten). Een deel van de netwerkkosten (KNC) wordt verbrand. Dit betekent dat het totale KNC-aanbod na verloop van tijd zal afnemen.

Tot dusver zijn 5.073.053,96 KNC (11 juli 2020) aan transactiekosten verbrand. KNC heeft een circulating supply van 182.513.806 KNC en een total supply van 210.552.294 KNC, wat betekent dat deze token burns over de lange termijn aanzienlijk oplopen.

DAO staat voor decentrale autonome organisatie. In dit geval is KyberDAO een communityplatform waarin een governance systeem wordt gebruikt om token holders in staat te stellen deel te nemen aan het netwerk. De beloningen hiervoor zijn variabel en als je geïnteresseerd bent in deelname aan hun DAO, raad ik je aan de volgende pagina te lezen: https://kyber.org/faq.

Volgens een website waarop de rente kan worden uitgerekend is de beloning ongeveer 10% per jaar (https://www.stakingrewards.com/asset/kyber-network).

KNC wordt ook gebruikt door verschillende leveranciers, denk aan visa kaarten, crypto.com, PundiX-terminals en wordt gebruikt voor leningen / als onderpand op verschillende DeFi-platforms.

Wat vinden wij van KNC?

Ik geloof dat DeFi blijft en ik geloof dat Kyber Network hier een belangrijke rol in zal blijven kunnen spelen. Ik kocht KNC aanvankelijk op 1 juli voor een prijs van 0.00013104BTC per stuk – inmiddels is de prijs 35% hoger wat betekent dat ik deze waarschijnlijk op de korte termijn weer zal verkopen. 

Zoals gezegd heeft DeFi de afgelopen maanden enorm in de schijnwerpers gestaan. Gezien alle projecten enorm gestegen zijn in prijs recent, heb ik persoonlijk meer interesse in het traden dan het holden van deze tokens. Wellicht dat dit verandert na een algemene grote marktcorrectie. Ongeacht de recente prijsverhoging, geloof ik nog steeds dat het een goed moment zou kunnen zijn om voor de korte termijn in te stappen in KNC en deze eventueel bij te kopen indien de prijs zakt. Als dit echter je plan is, zorg er dan voor dat je op tijd winst neemt (eventueel in delen), mogelijk 20-30% van de huidige prijs.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Cryptobieb Moderator Marco

Door Marco van den Heuvel

[…] schreef ik over Kyber Network, een DeFi (decentralized finance) project waar recent veel over gesproken wordt. Met alle ogen op […]

Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.