Coin

Presearch – De zoekmachine die je beloont om te zoeken

Presearch Login Page Zoekmachine

Vandaag laten we je kennis maken met Presearch, een open community-aangedreven zoekmachine die je beloont om te zoeken. Wij hebben met iemand gesproken uit het team en delen onze inzichten met je. Het doel is jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

Disclaimer: Onderstaand rapport is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving. Investeren in cryptovaluta is op eigen risico. Doe altijd je eigen onderzoek.

Presearch PRE Token

Algemene info Presearch

Naam: Presearch
Symbol: PRE

Circulating supply: 155.000.000

Total supply: 170.000.000
Maximum supply: 1.000.000.000
Marketcap: $ 6.283.845
Huidige prijs: 0.0405 $
Volume (24hr): $ 23.071
Exchange: HitBTC, YoBit
Masternodes: Nee

Presearch heeft een token sale gehad in 2017. In het vierde kwartaal van dit jaar zal er nogmaals een token sale gehouden worden. Deze zal gehouden worden op een toekomstige eigen marketplace. In de vorige sales zijn 155.000.000 tokens verkocht.

Token Verdeling

Pre-sale: 50.000.000
Early adopter sale: 200.000.000
Public sale: 300.000.000
Rewards: 300.000.000
Team: 150.000.000

Dit betekent dat uiteindelijk 300.000.000 PRE Tokens te verdienen zijn door gebruikers van de zoekmachine. Ook kunnen adverteerders binnenkort betalen voor het adverteren op de zoekmachine. Hierver zal betaald worden in PRE Tokens. Dit betekent dat Presearch deze tokens terug krijgt die weer terug in omloop gebracht kunnen worden door beloningen en/of de toekomstige token sales. Meer informatie kan gevonden in de white paper.

Wat is Presearch?

Presearch.org is een open, gedecentraliseerde zoekmachine die gebruikers beloont met PRE tokens. Ook kunnen gebruikers beloond worden voor het verwijzen van nieuwe gebruikers naar het platform.

Per zoekopdracht geeft Presearch 0.25 PRE tokens aan de gebruiker, met een maximum aantal van 8 tokens per dag. Dit kan in de lange termijn oplopen simpelweg door Presearch als standaard search engine te gebruiken i.p.v. Google.

In een wereld waarin 77% van alle zoekopdrachten door één bedrijf worden beheerd, miljarden dollars aan uitgaven worden beïnvloedt en zoekresultaten worden beïnvloedt is het tijd voor een verandering. Een verandering naar een gebruikersvriendelijke, open en community bestuurde zoekmachine die je privacy waarborgt.

Twee weken geleden heeft Presearch het nieuwe reward verificatie systeem gelanceerd. Hierdoor kunnen verdiende tokens makkelijker en sneller opgenomen worden. Daarnaast worden mensen die misbruik maken van het beloningssysteem sneller uitgefilterd. Het is de bedoeling dat er een gezonde token economy ontstaat waarin gebruikers beloond worden en adverteerders kunnen adverteren zonder gebruik te maken van je zoekgeschiedenis.

Presearch Marketplace

Het volgende wat Presearch zal uitbrengen is het ad platform waarop adverteerders kunnen beginnen met het kopen van advertenties op Presearch. Daarnaast heeft Presearch zojuist hun eigen marktplaats gelanceerd. Momenteel kunnen hier tokens van Presearch gekocht worden. Binnenkort kunnen gebruikers ook onderling hun PRE Tokens kunnen kopen en verkopen aan elkaar en aanpotentiële adverteerders. Het ad platform wordt deze maand nog verwacht te lanceren.

Presearch Reward Page

De waarde van PRE Tokens

Zoals gezegd is het doel je een objectieve blik te geven op Presearch. Momenteel zijn de PRE Tokens $0.0404 per stuk terwijl deze op de hoogste prijs voor $0.20 verkocht zijn tijdens de token sale. De hoogste prijs van PRE tokens op de exchanges was ongeveer $0.75. Gebruikers worden nu al beloond met PRE Tokens voor het gebruiken van Presearch terwijl het advertentie platform nog niet klaar was. Zodra het advertentie platform live is zal de PRE Token bruikbaar zijn binnen de Presearch economie.

Wat vinden wij van Presearch?

Presearch is een bedrijf met grote concurrenten zoals Google en DuckDuckGo. Kijkend naar hoe snel Presearch momenteel groeit en door in gedachten te houden dat Presearch een andere doelgroep heeft dan Google en DuckDuckGo, verwachten wij dat Presearch in de komende jaren erg op adoptie zal inspelen. Ook verwachten wij dat Presearch snel zal groeien in het aantal dagelijkse gebruikers. Met alle updates die eraan komen groeit de Presearch zoekmachine langzaam uit tot een gedecentralizeerde zoekmachine die de wereld goed kan gebruiken. Daarnaast is het team erg druk met een anti-misbruik systeem om ervoor te zorgen dat de economie gezond blijft en gebruikers die simpelweg zoeken om tokens te verdienen of hiervoor valsspelen verbannen worden van het gebruik van Presearch. De zoekmachine kun je als startpagina opslaan om deze te gebruiken in plaats van Google, zoek wanneer je echt moet zoeken, in plaats van het simpelweg te gebruiken om tokens te verdienen. Op de lange termijn kan het aantal tokens dat je hebt verdiend zeker oplopen.

Lees hier meer artikelen over andere coins

Cryptobieb Over ons Marco

Door Marco van den Heuvel

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.