Bitvavo exchange logo

Bitvavo

Bitvavo b.v. is een Nederlandse cryptocurrency broker die in mei 2017 is opgericht. Het kantoor zit in Amsterdam. Op de website van Bitvavo kan je met behulp van de gebruiksvriendelijke interface cryptovaluta kopen en verkopen. Naast natuurlijk Bitcoin en Ethereum kan je ook nog eens ruim 40 andere cryptovaluta kopen. Je kan via Bitvavo heel makkelijk crypto aanschaffen door geld te storten via iDEAL of een bankoverschrijving te doen, zonder hierover kosten te hoeven betalen.
BITEZ Ecosystem

Bitez

BITEZ is een start-up bedrijf uit Nederland met een volledig ontwikkelde MVP. BITEZ biedt een gedecentralizeerde food service ecosystem platform aan waarop aangesloten restaurants / verkopers 60-70% op hun kosten besparen door het weghalen van de centrale middenpartij als Thuisbezorgd. BITEZ brengt directe communicatie terug tussen restaurants en klanten en zal gebruik maken van een open governance model.

Springest

Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest vinden bezoekers ruim 200.000 trainingen van meer dan 5.000 verschillende aanbieders, waaronder vele Blockchain aanbieders. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen op dit thema. Vind en vergelijk hier alle Blockchain opleidingen, trainingen en cursussen. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 70.000) en de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden voor een heel divers aanbod.

Coins of Tomorrow

Coins of Tomorrow (COT) is in het leven geroepen om ambitieuze blockchain projecten onder de aandacht te brengen om zo hun community te laten groeien en versterken. COT doet dit middels het ontwikkelen van een fysieke stalen cryptocurrency munten. Deze fysieke munten kunnen in elk soort materiaal worden gemaakt, van aluminium tot hoog kwaliteit zilver en goud.

COT levert end-to-end service met als onderdelen; Het design, verpakking, fabricatie, wereldwijde distributie en 3D animaties/promotiemateriaal. De kracht van deze munten ligt in de fysieke connectie tussen bedrijf en community. In de digitale zee van cryptoreclame en tal van ICO`s en STO’s is het lastig om de aandacht van de doelgroep vast te houden. Middels de fysieke munten staan personen echt stil bij wat ze in handen hebben die op zijn beurt leidt tot nieuwsgierigheid en user-generated-content.

Nodesupply

Een masternode opzetten is vaak lastig en kost veel tijd. NodeSupply helpt met het opzetten en hosten van diverse cryptocurrencies als SmartCash, Crown, SmartNodes (SmartCash), Znodes (ZCoin), ZenCash Secure Nodes en Solaris Masternodes. In de toekomst willen ze alle masternodes supporten. NodeSupply zorgt er tevens voor dat de VPS altijd online is en de wallet software altijd up-to-date is. Je hoeft je geen zorgen te maken over je node. NodeSupply helpt je erbij.

Crypto Brothers

Registreer nu bij onze partner, CryptoBrothers en krijg 10 gratis GRT tokens!
Cryptobrothers is een platform die calls maakt voor premium gebruikers.
Afgelopen jaar was hun gemiddelde winst: 23%! Telegram

Partners

Springest logo 350x200
Bitvavo logo
Nodesupply logo 350x200