Home Contact Partners

Partners van CryptoBieb.nl

Springest

Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest vinden bezoekers ruim 200.000 trainingen van meer dan 5.000 verschillende aanbieders, waaronder vele Blockchain aanbieders. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen op dit thema. Vind en vergelijk hier alle Blockchain opleidingen, trainingen en cursussen. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 70.000) en de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden voor een heel divers aanbod.

Coins of Tomorrow

Coins of Tomorrow (COT) is in het leven geroepen om ambitieuze blockchain projecten onder de aandacht te brengen om zo hun community te laten groeien en versterken. COT doet dit middels het ontwikkelen van een fysieke stalen cryptocurrency munten. Deze fysieke munten kunnen in elk soort materiaal worden gemaakt, van aluminium tot hoog kwaliteit zilver en goud.

COT levert end-to-end service met als onderdelen; Het design, verpakking, fabricatie, wereldwijde distributie en 3D animaties/promotiemateriaal. De kracht van deze munten ligt in de fysieke connectie tussen bedrijf en community. In de digitale zee van cryptoreclame en tal van ICO`s en STO’s is het lastig om de aandacht van de doelgroep vast te houden. Middels de fysieke munten staan personen echt stil bij wat ze in handen hebben die op zijn beurt leidt tot nieuwsgierigheid en user-generated-content.

Nodesupply

Een masternode opzetten is vaak lastig en kost veel tijd. NodeSupply helpt met het opzetten en hosten van diverse cryptocurrencies als SmartCash, Crown, SmartNodes (SmartCash), Znodes (ZCoin), ZenCash Secure Nodes en Solaris Masternodes. In de toekomst willen ze alle masternodes supporten. NodeSupply zorgt er tevens voor dat de VPS altijd online is en de wallet software altijd up-to-date is. Je hoeft je geen zorgen te maken over je node. NodeSupply helpt je erbij.