Bitvavo exchange logo

Bitvavo

Bitvavo b.v. is een Nederlandse cryptocurrency broker die in mei 2017 is opgericht. Het kantoor zit in Amsterdam. Op de website van Bitvavo kan je met behulp van de gebruiksvriendelijke interface cryptovaluta kopen en verkopen. Naast natuurlijk Bitcoin en Ethereum kan je ook nog eens ruim 40 andere cryptovaluta kopen. Je kan via Bitvavo heel makkelijk crypto aanschaffen door geld te storten via iDEAL of een bankoverschrijving te doen, zonder hierover kosten te hoeven betalen.
BITEZ Ecosystem

Bistroo

Bistroo is een start-up bedrijf uit Nederland met een volledig ontwikkelde MVP. Bistroo biedt een gedecentralizeerde food service ecosystem platform aan waarop aangesloten restaurants / verkopers 60-70% op hun kosten besparen door het weghalen van de centrale middenpartij als Thuisbezorgd. Bistroo brengt directe communicatie terug tussen restaurants en klanten en zal gebruik maken van een open governance model.

Springest

Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest vinden bezoekers ruim 200.000 trainingen van meer dan 5.000 verschillende aanbieders, waaronder vele Blockchain aanbieders. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen op dit thema. Vind en vergelijk hier alle Blockchain opleidingen, trainingen en cursussen. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 70.000) en de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden voor een heel divers aanbod.

Masternodetank 

Een masternode opzetten is vaak lastig en kost veel tijd. Masternodetank helpt met het opzetten en hosten van diverse cryptocurrencies als Euno, Pivx, Terracredit, KnowYourDeveloper, Pacglobal en andere (shared) Masternodes. In de toekomst willen ze meer masternodes supporten. Masternodetank zorgt er tevens voor dat de VPS altijd online is en de wallet software altijd up-to-date is. Je hoeft je geen zorgen te maken over je node. Masternodetank helpt je erbij.

Partners

Springest logo 350x200
Bitvavo logo