De ontwikkelingen in deze branche blijven doorgaan en dat betekent dat bedrijven en organisaties hier steeds meer op inspelen en dat biedt kansen op de arbeidsmarkt. Met CryptoBieb bieden we een overzicht aan diverse vacatures in de wereld van blockchain en cryptocurrency.

Heeft u als organisatie zelf een vacature die u hierop wilt plaatsen, neem dan contact met ons op.

werken bij cryptobieb

Crypto redacteur

Ben jij een crypto en/of blockchain enthousiasteling, dan zoeken we jou!

CryptoBieb is op zoek naar redacteuren die een bijdrage kunnen en willen leveren aan door blijven ontwikkelen van de website. Als crypto redacteur ga je onderdeel uitmaken van het team en heb je de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel tijd je besteed aan het platform. Dit kan vanuit huis of bij ons op kantoor.

We publiceren verschillende soorten content, dus op elk vlak liggen mogelijkheden voor mensen die een bijdrage willen leveren. Je kan hierbij denken aan achtergrond verhalen, interviews, het laatste nieuws, ontwikkelingen op blockchain niveau, de nieuwste Ico’s of gewoon een leuk verhaal.

Mocht je nog geen journalistieke ervaring hebben? Laat dan toch van je horen! Wij vinden de passie voor deze branche belangrijker dan je schrijfervaring.

Heb je interesse? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.

Team CryptoBieb