BeemUp – YOM

BeemUp – YOM crypto

Your Open Metaverse is een Metaverse gateway platform & marktplaats dat merken & bedrijven een alternatieve manier wil bieden om hun doelpubliek te bereiken en te engageren. Het platform maakt het mogelijk om geld te verdienen met virtuele activa en evenementen, cross-platform. Dit doet het met behulp van Unreal Engine en Pixel Streaming technologie.

Wat is BeemUp – YOM?

Beemup, het bedrijf achter YOM, introduceert een platform dat bedrijven de toegang verleent tot virtuele universums, die naadloos met elkaar verbonden zijn. Deze universums zijn geschikt voor vrijwel elk bedrijf dat wil inspelen op de metaverse, die ondertussen een markt van een half miljard dollar inneemt. Volgens sommigen de toekomst van virtuele en hybride evenementen en ervaringen.

De Metaverse is in feite de volgende technologische ontwikkeling van het internet. In plaats van platte webpagina’s zullen deze bestaan uit omgevingen (metaspaces) waarmee gebruikers via het internet in een 3-dimensionale ruimte kunnen interageren. Verwacht wordt dat de metaverse market tegen 2027 met meer dan 596,47 miljard dollar zal groeien.

BEEMUP zal live virtuele evenementen hosten op hun YOM-platform in naam van klanten, artiesten en ontwerpers. Hun klanten komen van over de hele wereld. Deze omvatten DJ’s, Beroemdheden, Talkshows, Content Creators, Sportmerken en bedrijven die vergaderingen organiseren of producten lanceren.

Deze 3D virtuele werelden zijn toegankelijk via smartphone. Het platform zal zijn gebruikers in staat stellen om digitale producten aan te kopen met NFT’s. Bedrijven kunnen met deze GDPR-compatibele gegevens hun eigen dashboard en marketing doorvoeren.

Algemene info over BeemUp – YOM

Laten we eens het uitgebreide ecosysteem van YOM analyseren.

3D Presentation  

YOM introduceert een nieuwe manier van teampresentaties met behulp van Xplane. Deze werd op Tech top Xplane in Haïti gepresenteerd aan duizenden ondernemers, investeerders, beroemdheden, enz.

Het heeft de traditionele methoden van conference calls en bestuursvergaderingen vervangen door een meer aantrekkelijke sfeer in de virtuele wereld.

Metaspaces  

Metaspaces zijn virtuele ruimtes die symbool kunnen staan voor de fysieke ruimtes waarin we vandaag leven. Met behulp van Beemup’s Software Development Kit – SDK en architectuur kunnen bedrijven hun metaspaces in-house bouwen of besteden ze dit uit aan een agentschap, zoals BEEMUP. Metaspaces zullen cross-device en cross-platform toegankelijk zijn en zullen exclusieve items, vaardigheden en beloningen verhandelen die gebruikt worden   in elke Metaspace. 

Custom Worlds  

YOM stelt zijn gebruikers in staat om werelden op maat te maken, slechts beperkt door hun eigen verbeelding en de mogelijkheden van de Unreal Engine. Unreal Engine 5 is de meest geavanceerde 3D Engine die beschikbaar is en in staat is tot bijna-fotorealistische assets of omgevingen te creëren. BEEMUP helpt bedrijven om virtuele evenementen op te zetten op het YOM-platform. Deze aangepaste werelden kunnen sponsors omvatten om zo winsten te genereren die voortkomen uit de metaverse.

3D Model

3D-mensen zijn menselijke 3D-modellen die worden gebruikt om 3D-omgevingen te bevolken. 3D gescande mensen zullen worden gebruikt in de metaspace om virtuele live evenementen te hosten en te gelde te maken. Dergelijke evenementen zijn toegankelijk met tokenized trade tickets.

Tokenomics

Op elke transactie die plaatsvindt, zal 7,5% van de YOM worden verbrand. De initiële marktkapitalisatie bedraagt $1 miljoen, waarvan 5% wordt toegewezen aan strategische partners, 23,67% aan private partners, en 1,33% aan het publiek.

  • Token Symbol: YOM   
  • Token Protocol: Solana
  • Token Supply : 300.000.000   
  • Token for Sale : 90.000.000 (30.00%)   
  • Marketing: 80.000.000 (26.67%)   
  • Foundation: 80.000.000 (26.67%)   
  • Liquidity Provider: 20.000.000 (6.67%)   
  • Advisors: 10.000.000 (3.33%)   
  • Team: 20.000.000 (6.67%)  

De onverkochte strategische en private tokens zullen worden verbrand; onverkochte publieke tokens zullen worden teruggekocht.

The Team and Roadmap

Beemup werd in 2018 opgericht door Daniël van der Waals, die eerder bij meerdere digital agencies heeft gewerkt. Jorrit Velzeboer is de CTO van Beemup, tevens ook de medeoprichter, die reeds +10 jaar ervaring in software ontwikkeling heeft. Alex van der Baan is de mede-oprichter en managing director van het bedrijf, heeft ervaring in business development en projectmanagement.

Het team bestaat verder uit ervaren adviseurs uit verschillende sectoren van de markt.

Ze verwachten het team uit te breiden in Q1, 2022. De YOM DEX v0.9 zal in Q2 worden vrijgegeven. Er zal nog veel meer in het Beemup platform zitten dat de metaverse markt kan verbazen.

Use case van BeemUp – YOM

Zoals eerder vermeld, zullen tokenized tickets/passen gebruikt worden om privé metaspaces te betreden. Het zal mogelijk zijn om metaspaces te verhandelen of ze te verhuren aan anderen, voor het organiseren van evenementen om inkomsten te genereren.

De marktplaats zal gebruikers van de Metaspace toelaten om unieke wearables te verhandelen die ze kunnen dragen op verschillende evenementen. Deze wearables zullen op hun beurt unieke vaardigheden en beloningen met zich meebrengen.

Gebruikers verdienen ook beloningen door deel te nemen aan evenementen die in metaspaces worden gehost, ook bedrijven hun branded assets promoten en zo de metaspaces winstgevender maken.

Waar kun je BeemUp – YOM kopen en verkopen?

De tokenverkoop zal naar verwachting plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2022. Op de hoogte kan men blijven via de volgende mediakanalen;

 

Wat denken we over BeemUp – YOM?

De recente uitbraak van Covid19 heeft het belang van technologie nogmaals benadrukt. Facebook heeft ondertussen zichzelf gerebrand tot Meta.

Arnold Daniels, de hoofdarchitect van het LTO netwerk, werd uitgenodigd om te spreken op Beemup’s open metaverse evenement. Beemup creëert een omgeving voor de convivence van een organisatie en haar werknemers.

Ze voerden een TEDx virtueel evenement uit met Igor Beuker, een marketing spreker en activist die bekend staat om zijn vooruitziende blik op trends en technologieën die een impact hebben op het bedrijfsleven, de economie en de maatschappij. Het bedrijf werkt al samen met muzieklabels en kledingmerken voor de verkoop van NFT merchandise.

Zij zullen shows en concerten van je favoriete artiesten aanbieden. In tegenstelling tot fysieke concerten, ben je in virtual reality niet beperkt tot een specifieke omgeving, maar verandert deze steeds mee met de overgang van nummers. Deelnemers kunnen gemakkelijk medebezoekers aanspreken op het platform.

Ze hebben al meerdere inkomstenstromen gecreëerd, wat ongetwijfeld kan leiden tot een positieve cashflow. Ook heeft het project sterke backers die het mogelijk maken om in de schijnwerpers van de markt te blijven.

 

Conclusie over BeemUp – YOM

Er zijn veel projecten in de metaverse markt, maar BeemUp – YOM is een opmerkelijk Nederlands project. Het heeft het innovatief potentieel van de metaverse benadrukt en helpt ons een blik te werpen in de toekomst van virtuele realiteit.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner