Merit Circle – MC

Merit circle logo

Merit Circle – MC crypto

Merit Circle heeft tot doel het bouwen van een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), die versterkt waarde opbouw in de verschillende games in de metaverse. De DAO heeft meer dan $ 110 miljoen aan schatkist, die zal worden toegewezen aan Play-to-Earn-game-investeringen, NFT’s en andere inkomstengenererende strategieën.

Wat is Merit Circle – MC?

De game-industrie is geïnnoveerd door verschillende technologieën, waarbij het concept van spelen om te verdienen breed toeneemt. De wereldwijde gamingmarkt zal naar verwachting groeien tot $ 256,97 miljard per jaar, waarbij 3,6 miljard mensen een bijdrage leveren aan de markt. De metaverse is en zal de gamingsector veranderen, zoals we weten. 

Merit Circle heeft play-to-earn gekoppeld aan de metaverse om gamers over de hele wereld te ondersteunen en te stimuleren. Ze bouwen een platform dat investeerders, spelers en game-experts onder één dak brengt. De DAO heeft momenteel meer dan 1.500 dagelijkse actieve spelers.

Ze zullen gamers ook helpen door middel van beurzen en educatieve inhoud om een ​​verdienende gamer in de metaverse te worden. Hun visie is dat iedereen een speler kan worden en dat iedereen kan leren hoe hij een betere speler kan worden om te verdienen.

Algemene info over Merit Circle – MC

De Merit Circle heeft verschillende taken voor iedereen binnen de DAO uiteengezet, waardoor ze de kloof tussen gamers, DAO-bijdragers en opvoeders kunnen overbruggen. 

Gamers 

The Merit Circle is niet alleen gastheer voor gamers, het helpt hen ook bij het verbeteren van hun vaardigheden in een bepaald spel. Door het aanbieden van hostinglessen en educatieve inhoud zal de nadruk liggen op het verbeteren van de prestaties van hun spelers. 

Ze bieden ook een van de beste in-game activa, door mensen in staat te stellen games te spelen en beloningen te verdienen zonder enige investering vooraf. Dit verlaagt de drempel aanzienlijk voor mensen die een P2E-speler willen worden. Het platform is er al in geslaagd om een ​​snelgroeiende en behulpzame community voor mede-gamers te creëren. Waar best presterende spelers coach kunnen worden en een extra stimulans kunnen verdienen. Dat zal resulteren in een omzet bij de top van alle gilden.

managers 

Merit Circle heeft managers die toezicht houden op de dagelijkse activiteiten en zijn er om verschillende gamers over de hele wereld te verenigen. Iedereen kan manager worden door actief bij te dragen aan de DAO of door een van de topgamers te zijn.

Managers hebben verschillende voordelen, zoals extra beloningen op basis van hun prestaties en de mogelijkheid om te schakelen tussen meerdere games, tools en scripts om hun workflow te optimaliseren. 

DAO-bijdragers 

Merit Circle is een gedecentraliseerde atonomos-organisatie – DAO. Iedereen kan een DAO-bijdrager worden door het MC-token te kopen. Houders kunnen beslissen om ze in te zetten en/of deel te nemen aan het bestuursmodel, dat de toekomst van het project zal helpen vormgeven. De DAO-treasury houdt alle waardetoename vast, wat betekent dat tokenhouders een indirecte claim op de schatkist hebben. Naarmate de waarde per token groeit, groeit ook de schatkist.

Projecten op Merit Circle – MC 

Axie Infinity en Vulcan Forged zijn momenteel twee van de 8 games die volledig operationeel zijn en worden gespeeld door de MC-gamingcommunity. 

Axie Oneindigheid 

Axie Infinity is een op Pokemon geïnspireerd NFT-spel waarmee spelers fantasiewezens die bekend staan ​​als Axies, kunnen verzamelen, fokken, grootbrengen, bestrijden en verhandelen. Het is de meest gespeelde game in de gedecentraliseerde wereld met meer dan 1,8 miljoen actieve dagelijkse gebruikers. 

Merit Circle has been a long-term supporter and contributor to the Axie Infinity community. More then 1000 scholars currently play Axie Infinity with Merit Circle owned Axies. Before onboarding scholarship applicants, MC managers conduct interviews to ensure the basic criteria are met. Scholars are rewarded with a bi-weekly payouts in SLP, where 70% goes to the players and 30% to the Merit Circle DAO treasury.

Vulcan Forged 

Vulcan Forged is a gaming studio that has developed unique games and marketplace. Its community consists of thousands of gamers across the world. Many of the games in the Vulcan ecosystem can be interacted with the two following tokens; $PYR and $LAVA. 

The Cedalion Program enables players to lend their assets to other players in return for $LAVA tokens. Each landowner can hire multiple Cedalions depending on the land level of their land. Merit Circle aims, with their 100 land plots, to onboard many new scholars into the Vulcan Forged ecosystem. 

The Team and Roadmap 

The vision for the project was founded in the year 2020 and incubated by Flow Ventures. The team forming Merit Circle includes gaming and cryptocurrency experts. The founder of the project and CEO is Marco van den Heuvel who previously worked for Presearch and various other blockchain projects. Meanwhile he has grown to a well-known name in the blockchain community. Tommy Quite will take the role of the CFO and is the Co-founder of Flow Ventures. Mark Borsten is the COO and partner with Flow Ventures and has experience in the finance industry.

MC-token is eerlijk gelanceerd op de Balancer  Liquidity Bootstrapping Pool (BLBP) op  Copperlaunch . Dat brak alle eerdere records en bracht binnen 72 uur maar liefst $ 105.576.956 miljoen op. Het project ligt momenteel op schema met zijn roadmap, waar ze streven naar meer gamers en meer games. De levendige community heeft meer dan 64.000 volgers op Twitter en 21.000 leden  op Discord bereikt.

Use case van Merit Circle – MC

Merit Circle beweert dat het MC-token het hart van de DAO-structuur zal zijn. Het totale aanbod is: 1, 000.000.000 $ MC, dat zal worden geslagen zonder mogelijkheid voor toekomstige inflatie. Ook zullen er tal van prikkels zijn om deel te nemen aan de DAO. 

Leden kunnen hun mening delen door voorstellen uit te zenden op het bestuursforum van Merit Circle. Het accepteren of afwijzen van die voorstellen hangt af van het stemgedrag van tokenhouders.

De Merit Circle DAO bestaat uit veel subDAO’s, waarbij elke subDAO de bewerkingen in een specifiek spel om te verdienen vertegenwoordigt. Dit helpt de mainDAO om meer NFT’s te verwerven, landbouwstrategieën op te leveren en een deel van nieuwe gaming-ecosystemen te creëren. Door MC-tokens te bezitten, kun je aan veel games deelnemen en deel uitmaken van een groeiende Merit Circle DAO. 

Het platform zal houders ook stimuleren om te staken door hen vroege toegang te bieden tot NFT-drops die door hun partners worden gedistribueerd. Uitzetten kan hier .

Waar kun je Merit Circle – MC kopen en verkopen?

Merit Circle is te koop bij Uniswap . 

Social Media Merit Circle – MC

Op de hoogte blijven van al het Merit Circle – MC nieuws? Volg dan zeker onderstaande social media kanalen:

Wat denken we over Merit Circle – MC?

Momenteel worden er elke week veel play-to-earn-games gelanceerd. Maar de meesten maken geen schijn van kans door een gebrek aan fundamenten en een inkomstenstructuur. In dit geval is het dus opvallend als je begrijpt wat MC tot nu toe heeft bereikt.

Merit Circle heeft al samengewerkt met veel prominente projecten in de game-industrie om te verdienen. Yield Guild Games  (YGG) heeft $ 175.000 geïnvesteerd om een  strategisch partnerschap met Merit Circle te vormen. Als onderdeel van het partnerschap zal YGG haar expertise, netwerk en de verhuur van in-game activa ter beschikking stellen. Ze verwierven ook een combinatie van CYB-tokens en NFT-activa ($ 331.150) voor de uitwisseling van de onboarding van ten minste 1.000 wetenschappers  op  Cyball,  een fantasievoetbalspel om te verdienen. 

Het platform heeft een werkende structuur voor het genereren van inkomsten met meer dan 1200 wetenschappers die het Axie Infinity-spel spelen. Het project is al een samenwerking aangegaan met in totaal 8 games en er zullen er nog volgen. We geloven in het project en zijn potentieel, daarom hebben we deelgenomen aan de Balancer Liquidity Bootstrapping Pool (BLBP) op Copperlaunch.

Merit circle logo

Conclusie over Merit Circle – MC

Merit Circle is een nieuw concept in de arena van spelen om te verdienen. Ze hebben echter al veel media-aandacht en fondsenwerving gekregen. De tijd zal leren hoe ze hun visie op het optimaliseren van de winst die wordt gegenereerd door Play-to-earn-games, gaan behouden.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner