MoonLift Capital – MLTPx

MoonLift Capital – MLTPx crypto

MoonLift Capital, de officiële rebranding van het BSC project Moonlift, brengt een gedecentraliseerde exchange die het mogelijk maakt cryptocurrencies uit te wisselen. Hiernaast zal het project ook de functie van cross chain incubator op zich nemen. Waardoor het potentiële succesvolle projecten mee helpt te ontwikkelen. Moonlift Capital kent een nieuwe wending en wenst een gevestigde waarde te worden in de DeFi wereld. 

Wat is MoonLift Capital – MLTPx?

MoonLift Capital is een community-driven protocol dat zijn gebruikers een passief inkomen wil aanbieden door een gedecentraliseerde exchange (DEX) met stakingpool, launchpad en NFT marktplaats te lanceren. 

Maar ook wil het crypto projecten verder helpen door op maat afgestelde oplossingen aan te bieden om marketing, fundraising and community-building services aan te bieden. Op deze manier stelt het zijn eigen netwerk ter beschikking aan opkomende projecten en kan het markt-awareness verhogen. 

Het voormalige MoonLift kon rekenen op de steun van duizenden leden, actief op twitter en telegram, en bood hen ongeacht het investeringskapitaal een eerlijke kans om deel te nemen aan DeFi. 

Algemene info over MoonLift Capital – MLTPx

MoonLift Capital bestaat uit meer dan alleen het swappen van tokens of het voorzien van liquiditeit voor deze swaps.

Op de version 2.0 (V2) DEX zal een token launchpad, NFT-marktplaats en MLTPx staking plaats worden gecreëerd. Deze maken de DEX de perfecte plaats om de geïncubeerde projecten te lanceren.

Samengevat zal men op de V2 DEX – MoonLift Capital kunnen;

 • Eigen unieke swaps ontwerpen
 • MTLPx kunnen staken
 • NFT-marktplaats betreden
 • Mee doen met IDO’s

Team

De oprichters van MoonLift Capital koppelen hun naam en reputatie aan het project. Dit doen ze bewust om een open en transparante sfeer te creëren en extra vertrouwen in te boezemen bij hun investeerders. 

MoonLift Capital werd opgericht door Logino Dujardin, de voormalige CEO van DeFi project Safe Haven. Medeoprichters zijn Richie Fallclis, die met enkele jaren ervaring actief was bij het team van cryptocurrency exchange Oceanex en hierbij hielp met community building. Ook Jordi Murset sluit aan, die ervaring heeft in de front-end ontwikkeling en dus een goed zicht heeft op eventuele verbeteringen aan user interface (UI).

Roadmap

De komende roadmap van het project wordt gepresenteerd zonder tijdschema.

In de verre toekomst zal MoonLift Capital zijn assortiment uitbreiden naar het houden van een NFT-marktplaats en token launchpad. 

Partnerships

MoonLift Capital kan rekenen op de steun van tal van partners en adviseurs.

Waaronder één van de grootste partners, de DeFi start-up guide Launchzone is. Moonlift Capital zal als cross chain incubator nieuwe projecten kunnen aanreiken aan Launchzone en hun zo een bevoordeelde positie bieden op het houden van hun token launch – IDO.

Maar ook groot nieuws is het partnerschap met BSC news. Hét nieuwsplatform van alles wat er gebeurt op de Binance Smart Chain met een reikwijdte van miljoenen volgers. Wat interessant kan zijn voor Moonlift Capital’s marketing en dat van zijn projecten. 

Verder ging Moonlift Capital een strategische partnerschap aan met het Amerikaanse bedrijf Midgard Technologies LLC. Eén van de grootste blockchain ontwikkelings- en beveiligingsbedrijven die zal meewerken aan de bouw van de onderliggende infrastructuur. 

Hiernaast neemt MoonLift Capital twee experts onder de arm die hen bijstaan met specifiek advies.

Amy Adoniz, lid van Best Buy’s Customer Centricity team, zal het project helpen met klantonderzoek te voeren op vlak van NFT’s.

Mike Parra zal met zijn 36 jaar ervaring bij enkele grote spelers in de logistiek en transport industrie hulp bieden door connecties te leggen voor MoonLift Capital. 

Door deze ontwikkelingen in partnerschappen zal MoonLift Capital steeds meer geassocieerd worden met grote invloedrijke netwerken, die mogelijk waardevol kunnen zijn.

Whitepaper

Voor een gedetailleerde uitleg van de werking van het MoonLift protocol verwijzen we je graag door naar de whitepaper op de officiële site van MoonLift Capital.

Het protocol werd zowel geaudit door Certik als Hacken.

Use case van MoonLift Capital – MLTPx

Token

De MLTPx token heeft de tokenstandaard BEP20. In de nabije toekomst zal de token ook gelanceerd worden op meerdere blockchains. Op deze manier kan het zijn bereik vergroten en kunnen gebruikers profiteren van nog lagere gasfees.

Tokenomics

De tokenomics van het Moonlift Protocol werden ontworpen zodat de lange termijn token houders beloond worden. Zo zullen MLTPX token houders het recht hebben op een plek op private sales.

Ook zal er een fee worden afgehouden op elke transactie die via de MoonLift Dex wordt verricht (0.2%). Deze ligt aanzienlijk lager dan de fee op Pancake Swap (0.25%). 

Deze vergoeding vindt uiteindelijk zijn weg terug naar het protocol op de volgende drie manieren. 

 • 0.05% gaat terug naar MLTPx liquidity providers (LP’s) via ‘automatische reflectie’.
 • 0.03% wordt gebruikt op de MoonLift treasury aan te vullen. Deze zal gebruikt worden om toekomstige incentives te sponsoren en vorm te geven.
 • 0.12% gaat terug naar de MoonLift Protocol wallet, die de tokens zal burnen om ze zo uit de circulatie te halen en het aanbod te verkleinen. 

Bovenop het huidige fee mechanisme zal 10% van de inkomsten van MoonLift Capital dienen om meer tokens terug te kopen en te verbranden. De verbranding zal geheel on-chain en transparant gebeuren.

Totale Supply: 87,500,000,000 MLTPx
Circulating supply 70,000,000,000 Mltp

Token allocation

 • Team: 10% (Burned)
 • Marketing: 20%
 • Liquidity & Exchanges 30%
 • Legal: 5%
 • Advisors: 5%
 • Company Reserve: 15%
 • MoonLift Dex LP: 15%

Seed Sale: 0,00006
Public Sale: 0,0001

Waar kun je MoonLift Capital – MLTPx kopen en verkopen?

De MLTPx-token is momenteel te verhandelen op de eigen Moonlift Capital DEX.

Het officiële contract adress is 0x9d7c580e0bc4ea441db96eebc7e1440d264bce51

Ook is het te koop op PancakeSwap op de Binance Smart Chain. Dit zal uitbreiden naar meerdere blockchains in de toekomst.

Kopers van de token zullen meteen terecht komen in een tier-systeem. Deze leveren op basis van het aantal tokens dat ze bezitten voordelen op. Meer info hieronder te vinden.

Sociale Media MoonLift Capital – MLTPx

Wat denken we over MoonLift Capital – MLTPx?

In tegenstelling tot complexe mechanismen en participatie eigenschappen die projecten vandaag de dag hanteren, zal MoonLift Capital zijn gebruikers zoveel mogelijk handige en gebruiksvriendelijke diensten aanbieden. Dit met doel om iedereen te laten deelnemen aan DeFi.

MoonLift Capital zal blijven hameren op het betrekken van meer gebruikers en hun gemeenschap zo inclusief mogelijk te maken. Een wens die hopelijk in vervulling gaat.

Conclusie over MoonLift Capital – MLTPx

MoonLift Capital wil een gebruiksvriendelijke gedecentraliseerde exchange creëren die ervoor zorgt dat een (cross-chain) community, door een NFT-marktplaats, staking en DEX een passief inkomen kan verdienen. Op deze manier willen ze de ontwikkeling van DeFi en crypto versnellen met behulp van hun Venture Capital.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner