SafeSwap Online – SWAP

SafeSwap Online – SWAP crypto

SafeSwap is een gedecentraliseerd handelsplatform waar verschillende soorten cryptocurrencies kunnen worden geswapped. Het platform biedt een markt aan voor blockchain producten, -assets en -collectibles NFT’s. Deze producten kunnen worden geswapped of geclaimd worden op het SafeSwap-platform.

Wat is SafeSwap Online – SWAP?

SafeSwap is een gedecentraliseerd handelsplatform, uitgezet op de Binance Smart Chain – BSC, en haar gebruikers in staat stelt cryptocurrencies veilig en zonder vertragingen te wisselen. SafeSwap zal ook beschikbaar zijn op Polygon-netwerk en zal in 2022 meer netwerken gaan ondersteunen.

Op die manier wordt een financiële structuur gecreëerd die voor iedereen toegankelijk is met een web 3.0-wallet. Zo zijn er gelijkenissen te vinden met populaire gedecentraliseerde uitwisselingen zoals UniSwap en Pancake Swap.

Het project faciliteert een verscheidenheid aan interest programma’s, waar gebruikers en SWAP liquiditeit providers aan kunnen deelnemen. 

Algemene info over SafeSwap Online – SWAP

De volgende kenmerken zijn kenmerkend voor het SafeSwap protocol;

  • Token Swap
  • Staking
  • Safe Vaults

Token Swap

SafeSwap gebruikt ‘factory smart contracts’ van PanCake Swap V.2 voor het uitvoeren van tokenswaps. Gebruikers met toegang tot hun eigen gedecentraliseerde wallet, zoals MetaMask, TrustWallet, Binance Chain Wallet of WalletConnect voor mobiele gebruikers, kunnen veilig tokens ruilen op de SafeSwap-uitwisseling.

Meer tokens zullen in de nabije toekomst beschikbaar worden om te staken. De reeds gelanceerde tokens op het SafeSwap platform kan je hieronder vinden.

Staking

SafeSwap online heeft zijn eigen staking platform, dat gebruikers helpt om hun tokens in te zetten en hiervoor staking beloningen te verdienen. Daarbij creëert het een alternatieve cryptocurrency inkomstenbron

Staking is een methode die proof of stake cryptocurrencies gebruiken om hun blockchains te valideren in een veilig netwerk met het houden van een zekere mate van decentralisatie.

Op het platform kunnen verschillende digitale activa worden ingezet. Stake-opties variëren van SWAP-tokens, SWAP liquidity pool tokens tot alternatieve coins die worden aangeboden door partners van SafeSwap. De voorwaarden voor deze notering zullen worden gebaseerd op de kernprincipes en motivaties van het partnerschap. 

SWAP staking

Gebruikers kunnen hun SWAP tokens locken in ruil voor staking beloningen. Met verschillende staking pools die oplopen tot 300.000 SWAP tokens (30% van het totale aanbod).

Alternative token staking

Gebruikers kunnen een verscheidenheid aan alternatieve tokens, die werden gelanceerd op het SafeSwap-platform locken en gaan staken. 

Op dit moment is de keuze beperkt tot Bitcoin Asia – BTCA, Tether – USDT en Medacoin – MEDA.

Safe Vaults

SafeSwap biedt extra beloningen voor hun eigen liquiditeitsverschaffers – LP’s. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun liquiditeitsverschaffing tokens inzetten om een extra jaarlijks percentage – APR – te verdienen.

Gratis Staking Pools

SafeSwap biedt gratis staking pools aan. Dit betekent dat projecten op de Binance Smart Chain en het Polygon Network een gratis staking pool kunnen aanvragen voor een standaard duur van 30 of 60 dagen. 

Interessante projecten komen in aanmerking voor lange termijn staking pools en krijgen hun gepersonaliseerde staking interfaces. Dit zal natuurlijk afhangen van het totale aantal gebruikers dat het project heeft. 

Team

SafeSwap is opgericht door het Nederlandse bedrijf MUXE BV. De service provider is sinds begin 2018 actief in de cryptocurrency-ruimte en ontwikkelt al enkele jaren IT-producten en blockchain use cases 

Oprichters van MUXE hebben sterke overtuigingen rond privacy en vrijheid. Daarom bieden ze een low-entry en self-listing swapping protocol aan dat het speelveld gelijk trekt met grote gecentraliseerde instellingen en hun high-end listing voorwaarden. 

Roadmap

Met de introductie van het SafeSwap-token en de staking-opties die in Q3 van 2021 werden ingezet werd de vooropgestelde roadmap voltooid.

Het team vermeldde dat het SafeSwap-platform werd goedgekeurd door de Banxa Gateway voor Fiat on/off ramp-integratie. Op deze manier zullen SafeSwap-gebruikers de mogelijkheid hebben om betaalmethoden te gebruiken die hun fiat-valuta ondersteunen.

Ook worden er plannen gemaakt om een Safe NFT Collectie te lanceren. Dit komt met een self-incentivizing systeem dat zal functioneren als een unieke verzameling van artistieke combinaties in gesegmenteerde categorieën. 

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen van het SafeSwap Protocol ga dan naar de officiële website

Partnerschappen

Eén van de meest opmerkelijke partnerschappen van SafeSwap is hun partnerschap met Ecologi en Eden Reforestation Projects. Door samen te werken met de bekende klimaatorganisatie besluit Safe Swap om iets terug te doen voor de natuur.

SafeSwap kiest ervoor om samen te werken en een oplossing te bieden voor klimaatverandering. Ecologi is een gekende naam voor milieuactivisten over de hele wereld en heeft al verschillende locaties herbebost in Mozambique, Madagaskar en Bulgarije.

Het moederbedrijf MUXE BV. slaagde erin om in slechts een paar weken tijd op te klimmen naar de 8e plaats op de Ecologi leaderboards, waarmee het zijn vastberadenheid toont om een klimaatoplossing voor de wereld te bieden.

Naast de milieu-samenwerkingen heeft SafeSwap nog een aantal andere interessante partnerschappen gemaakt met projecten als:

Volgens SafeSwap zijn er in de toekomst nog veel meer samenwerkingen op komst.

Use case van SafeSwap Online – SWAP

Tokenomics

Extra functies van SafeSwap, zoals de staking mechanismen creëren een vergoeding voor het platform. Meer informatie zal in de komende maanden in detail worden uitgewerkt.

Smart Contract: 0xe56a473043EaAB7947c0a2408cEA623074500EE3

Totale Supply: 1,000,000 SWAP
Circulating supply 1,000,000 SWAP

Toekomstige Safe NFT Collection

Van alle minted Safe NFT’s in de Safe NFT Collection, zal 20% terugkeren naar de Safe NFT reward pool, die gedeeld wordt onder de Safe NFT’s-houders. 

Maar daar stopt het niet, ook 10% van alle SWAP tokens zullen worden toegewezen in deze long term staking pool. 

Op deze manier hebben Safe NFT-houders de mogelijkheid om op vrijwillige basis deel te nemen aan reward pools en interest te verdienen afkomstig van Safe NFT beloningen. Afkomstig van fees (20%) die worden afgehouden van alle minted of verhandelde Safe NFT’s op goedgekeurde markten.

Waar kun je SafeSwap Online – SWAP kopen en verkopen?

De SWAP-token is momenteel verhandelbaar op hun eigen Safe Swap DEX.

Het token is ook te vinden op PancakeSwap – Binance Smart Chain, maar zal in de nabije toekomst op meerdere andere blockchains worden gelanceerd. Safe Swap overweegt zelfs om een eigen blockchain netwerk te implementeren. 

Social Media SafeSwap – SWAP

Wat denken we over SafeSwap Online – SWAP?

Naast de DeFi functionaliteiten die SafeSwap biedt, wordt er gewerkt aan nieuwe functies die het platform zullen proberen te distantiëren van de huidige concurrenten.

Hopelijk kan hun visie de gevaren van veranderende marktomstandigheden weerstaan en is het in staat om meer projecten en partnerschappen aan te trekken. Op deze manier zal het zichzelf kunnen bieden in de constant veranderende gedecentraliseerde cryptocurrency space.

Conclusie over SafeSwap Online – SWAP

SafeSwap creëert een gebruiksvriendelijk platform door verschillende blockchain producten aan te bieden zoals staking, safe vaults en hun eigen gedecentraliseerde exchange. Een compleet product dat snelle en veilige transacties biedt in de BSC DeFi ruimte, met als doel te concurreren met de top DeFi platformen in de markt.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner