In deze handleiding leggen we jou stap per stap uit hoe je Bitrobby gebruikt en je account koppelt. Wil je liever een video? Kijk dan naar onderstaande walktrough video.

Hoe registreer ik op Bitrobby?

Stap 1: Maak een account aan op BitRobby

Ga naar de BitRobby website en registreer door een geldig e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

In het geval je een mail adres hebt gebruikt zal je jouw inschrijving moeten verifiëren door op de link in de mail te klikken.

Vervolgens kan je inloggen op de inlog pagina.

Wanneer men de eerste keer inlogt zal men de gebruiksvoorwaarden zien verschijnen.. Gelieve deze te lezen en te accepteren alvorens verder te gaan

Stap 2: Kies het type abonnement

Op BitRobby heb je de keuze om de betaling op twee verschillende manieren te spreiden. Je kan kiezen tussen een abonnement op jaarbasis of maandbasis. 

Een abonnement op maandbasis kan beëindigd worden na een maand. Een abonnement op jaarbasis pas na de periode van één jaar. 

Wanneer je kiest voor het jaarabonnement zal je €18 besparen, ofwel meer als een maand minder betalen dan wanneer je het maandelijks plan zou nemen. 

Stap 3: Geef jouw persoonlijke gegevens in en selecteer de wijze van betaling

Na het plan te kiezen dat jou het meest geschikt is,  ga je verder met het invullen van jouw persoonlijke gegevens en kies je de betalingswijze.

Ingeven persoonlijke gegevens

Hier zal je ook het het account type moeten aangeven. Zal deze aankoop gebruikt worden voor privé gebruik of uitsluitend voor zakelijk gebruik. Vul jouw persoonlijke gegevens zoals Naam, adres, Postcode,… verder aan.

Keuze betalingswijze

LET OP! Wanneer men kiest voor het jaarlijks abonnement heeft men de optie om te betalen op vier verschillende manieren. Dit is niet het geval wanneer men kiest voor het maandelijks abonnement. Jaarlijks abonnement is te betalen via: Paypal, Kredietkaart, IDeal of Bitcoin. 

Maandelijks abonnement is enkel te betalen via: Kredietkaart.

Kortingscode

Geef eventueel een kortingscode in om aan een verminderde prijs het abonnement aan te kopen. 

Hoe sluit ik Bitrobby aan op mijn exchange?

Na betaling zal men meteen een exchange kunnen linken aan Bitrobby. De trading-bot kan gekoppeld worden met de volgende exchanges: Binance, Kucoin en Huobi.

Stap 1: Log in op jouw exchange

In dit voorbeeld zullen we ons Binance account koppelen aan Bitrobby.

Stap 2: Ga naar ‘API Management’

Stap 3: Creëer een nieuwe API sleutel

Geef de API die je gaat aanmaken een label en druk op ‘Create API’.

Hierna verschijnt er een pop-up venster met een verificatie beveiliging. Om verder te gaan kopieer je de code die je krijgt via e-mail alsook de unieke 2FA code. Klik vervolgens op ‘Submit’

Stap 4: Verander de restricties van de API sleutel

Vervolgens verander je de restricties zodat Bitrobby de toestemming krijgt om te handelen met jouw account.

Druk op ‘Edit restrictions’ 

Vink het vak “Enable Spot & Margin Trading” aan.

Stap 5: Kopieer de API Key & Secret Key naar Bitrobby

Vervolgens kopieer je de API Key & Secret Key van je exchange account en plak je deze in de vereiste velden op Bitrobby. 

Ga terug naar jouw exchange account en bewaar de gemaakte aanpassingen vanuit stap 4.

Klik nu op ‘Save’. De wijzigingen worden pas opgeslagen wanneer je bevestigd met de 2FA-code.

Let op: Van zodra je op ‘Save’ klikt zal je de ‘Secret Key’ niet meer te zien krijgen. Als je problemen hebt met de API sleutel, zal je deze moeten verwijderen en een nieuwe API sleutel moeten aanmaken.

Klik vervolgens op ‘Connect an exchange’.

Men kan zien dat de exchange gekoppeld is aan Bitrobby wanneer men het volgende scherm ziet verschijnen. Kijk zeker dat de status van Bitrobby op ‘ON’ staat.

 

Je hebt succesvol Bitrobby verbonden met jouw exchange.

Nu is het wachten tot wanneer de strategie van de automatische trading bot een nieuwe trade opent!

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.