Het aansluiten van geautomatiseerde trading bots is één van de manieren om blootstelling te krijgen aan de crypto markt. Het voordeel aan trading bots is dat ze 24/7 beschikbaar zijn om trades uit te voeren.

Bitrobby review

In dit artikel zullen we de Nederlandse crypto trading-bot service, Bitrobby beoordelen.

Wat is BitRobby?

De Bitrobby trading bot is een geautomatiseerde crypto-handel software, ontwikkelt in 2019, door een team van ervaren traders en software ontwikkelaars. Het bedrijf achter Bitrobby, Robby Software B.V., is gevestigd in Nederland. 

Het doel van BitRobby is om zowel particuliere beleggers als instituties wereldwijd een stabiele plug & play trading bot aan te bieden. Dit allemaal tegen een lage prijs. 

Hoe handelt Bitrobby?

De trading bot handelt met een relatief laag risico, omdat men gebruik maakt van laagfrequente algoritmes. Dit in tegenstelling met de meeste bots die bijna dagelijks een groot aantal trades openen om kleine winsten te verzamelen. Hierdoor zal Bitrobby niet altijd in een positie zitten maar zal er wel een hoger winstpercentage worden behaald. Less is more!

De trading bot zal enkel handelen op de meest liquide markt van cryptocurrency, Bitcoin/USDT. Zijn handelsstrategie werd gebaseerd op de Wave Trend strategie. Deze handelsstrategie zal op basis van wave trend signalen een voorspelling doen over korte termijn prijsbewegingen. De posities worden in één keer aangekocht na een bevestigde prijsverhoging en zullen volledig verkocht worden na een waargenomen prijsdaling. 

Is Bitrobby betrouwbaar?

BitRobby is een Nederlands bedrijf en staat ingeschreven onder de handelsnaam Robby Software B.V..Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Het voldoet ook aan de regelgevingen die Nederlandse bedrijven moeten volgen wanneer het gaat over het uitbrengen van cryptocurrency software.

Gebruikers moeten zich geen zorgen maken voor het verlies van fondsen omdat de fondsen nooit worden vastgehouden op het platform. De trading bot zal nooit in staat zijn om opnames uit te voeren van de gekoppelde exchange accounts. Dit omdat de trading enkel verbonden is met de fondsen via API. Er zal dus nooit geld of crypto moeten worden overgemaakt naar externe rekeningen. 

Natuurlijk loopt de gebruiker het risico om geld te verliezen wanneer de trading bot een verliesmakende trade maakt. 

Zie onderstaande tabel voor de historische prestaties van Bitrobby trading bot. 

Tenslotte wordt het ook aangeraden om het Bitrobby account te beveiligen met de two factor authentication (2FA) dat dient als extra beveiligingslaag.

Is Bitrobby geschikt voor nieuwe gebruikers?

Op het platform kan men vrij eenvoudig navigeren en heel snel de trading bot in stellen, wat handig is voor beginnende traders.

Via het dashboard kan men prestaties van jouw account nauwkeurig opvolgen. Ook heeft men de mogelijkheid om meldingen in te stellen per e-mail om aan te geven wanneer men in of uit een trade stapt met Bitrobby. 

Wanneer men vragen heeft kan men gemakkelijk antwoorden vinden bij de FAQ’s sectie, dat kan helpen de werking van Bitrobby te begrijpen. Bovendien houdt het team bereikbaar voor zijn gebruikers via sociale media als Twitter, Facebook, Youtube en Instagram.

Heb je interesse? Doorloop de volgende stappen om een Bitrobby account aan te maken of lees de uitgebreide handleiding.

 1. Bezoek de website: BitRobby
 2. Voer e mailadres in en klik op ‘Start now’ 
 3. Na het verifiëren kan je de keuze van abonnement maken
 4. Koppel je API van jouw crypto exchange met het BitRobby account 

Welke exchanges kunnen worden aangesloten op Bitrobby?

Op dit moment is BitRobby compatibel met 3 cryptocurrency exchanges, waaronder; Binance, KuCoin, Huobi.

Bitrobby Prijzen

Bitrobby biedt één pakket aan dat op twee verschillende mogelijkheden te betalen is. Op maand- of jaarbasis. Beide pakketten bieden dezelfde functionaliteiten aan.

 1. Het maandabonnement voor €15/maand
 2. Het jaarabonnement voor  €162/jaar ofwel €13,5/maand

Het is belangrijk op te merken dat gebruikers die een langere abonnementsperiode aangaan korting krijgen op hun maandelijkse kosten. Wanneer je kiest voor het jaarabonnement zal je €18 besparen, ofwel 11%. 

Kenmerken Bitrobby

 • Gemakkelijk te koppelen op 5 minuten

 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

 • BitRobby is volledig voorgeprogrammeerd.

 • BitRobby trading bot handelt alleen op BTC/USDT. Enorme Liquiditeit

 • Winstgevend in periodes van neerwaartse markt (zal niet shorten)

 • Geschikt voor beginnende traders

 • Lage prijs

 • Historische prestaties wijzen op een consistent rendement

 • Maandelijks opzegbaar bij betaling per creditcard

 • Geen commissiekosten

 • Werkt in de cloud

Conclusie

De meerderheid van trading bots zijn ofwel moeilijk te gebruiken, zeker voor nieuwe gebruikers, of handelen niet op consistente manier. Bitrobby lijkt deze problemen te hebben opgelost door het produceren van een trading bot dat gemakkelijk aan te sluiten is en ook betrouwbaar presteert.

Het platform is te koppelen aan populaire exchanges als Binance, Huobi en KuCoin. Deze makkelijk te navigeren Nederlandse trading bot kan mogelijks snel uitgroeien tot één van de betere Bitcoin trading bots op de markt.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.