LTO Network Leasing

In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je mee kan doen aan het CryptoBieb LTO Network Leasing initiatief. Door samen een publieke node op te zetten wordt iedereen meer beloond. In ons vorige artikel kun je lezen waarom leasen meer verdient dan zelf een node opzetten.

Stap 1A) Al een LTO wallet in bezit?

Open hier je wallet

LTO Network Wallet Creation

Stap 1B) Nog geen account?

Als je nog geen wallet van LTO Network hebt kun je deze hier openen.

LTO Network New Account Address
LTO Network Account Creation Username

Alleen jij zult toegang hebben tot deze wallet en dus jouw LTO tokens.

Na het aanmaken van een account opent de bovenstaande pagina. Iedere nieuwe gebruiker zal 15 unieke woorden zien in de box, schrijf deze op en bewaar deze veilig (het is niet aangeraden dit online op te slaan).

Stap 2

Na het aanmaken van een account opent de bovenstaande pagina. Iedere nieuwe gebruiker zal 15 unieke woorden zien in de box, schrijf deze op en bewaar deze veilig (het is niet aangeraden dit online op te slaan).

Stap 3

Log in je account en klik op ‘bridge’ aan de linkerkant van het menu om LTO Tokens naar je account te versturen. Klik op ‘Let’s get started’ en selecteer vervolgens ‘LTO (ERC-20) to LTO (MAINNET)’. Volg nu de stappen, er zal een address aangemaakt worden waar de LTO Tokens vanuit de exchange naar gestuurd kunnen worden.

Stap 4

LTO Network Start Lease

Stap 5

Selecteer nu ‘Leasing’ in het linker menu en klik op ‘Start lease’. Voer vervolgens het volgende address in om mee te doen aan het CryptoBieb LTO Leasing Network: 3JtBYdoHJoQbgf8hYvEz1pyp7jj9URWvvbB

LTO Network Start Lease Address

Stap 6

Vul het aantal LTO in dat je aan ons netwerk wilt leasen onder ‘amount’. LTO Network vraagt een 1 LTO fee voor het deelnemen aan een lease.

Stap 7

Dat is alles! Welkom en hartelijk bedankt voor het deelnemen aan onze publieke node. LET OP! Beloningen worden automatisch om de 10.000 blokken verstuurd. Zeker weten dat het goed gaat of heb je vragen? Mail dan naar info@cryptobieb.nl of stuur een bericht op Telegram naar @JellevanderSteen

Cryptobieb Moderator Marco

Door Marco van den Heuvel