Welkom bij het CryptoBieb LTO Leasing Network, het Nederlandstalige publieke LTO Network leasing network. Wij bieden een sterk beveiligd netwerk aan waarbij gebruikers op een simpele manier hun LTO tokens kunnen leasen aan onze publieke LTO node.

Welkom bij het CryptoBieb LTO Leasing Network, het Nederlandstalige publieke LTO Network leasing network. Wij bieden een sterk beveiligd netwerk aan waarbij gebruikers op een simpele manier hun LTO tokens kunnen leasen aan onze publieke LTO node. LTO Tokens kunnen makkelijk aan onze node geleased worden zonder dat je de tokens uit handen geeft. Zorg ervoor dat je LTO tokens in de mainnet wallet staan, klik in de wallet om je tokens te leasen en lease je tokens naar het volgende address: 3JtBYdoHJoQbgf8hYvEz1pyp7jj9URWvvbB

Je kunt een lease op ieder moment stopzetten en zo je LTO tokens (+ opgebouwde tokens) terug naar je wallet halen wanneer jij dit wilt. CryptoBieb heeft op geen enkel moment jouw tokens in handen. Dit is een enorm veilige manier is om mee te doen aan een sterk netwerk.

Wat is leasen?

Door LTO tokens te holden in plaats van te traden raak je niet gestrest van de schommelingen maar kan je op de lange termijn tokens opbouwen. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan de groei van het bedrijf. Door mee te doen aan een publieke node d.m.v. leasen bespaar je jezelf de moeite om een node op te zetten. Tevens verdien je ook nog eens meer tokens doordat er samen één grote node wordt opgezet die zwaarder op het netwerk ligt. Doordat de node zwaarder weegt wordt deze vaker gebruikt om transacties op het netwerk door te voeren. Hierdoor ontvangt deze meer beloningen dan een kleine node. Deze beloningen worden automatisch verdeeld onder de deelnemers, een 3% fee wordt door CryptoBieb ontvangen voor het onderhouden van het netwerk..

LTO Network Decentralized Workflow

Waarom meedoen aan het CryptoBieb LTO Leasing Network?

Het CryptoBieb leasing netwerk is opgezet voor Nederlandstalige gebruikers die LTO tokens hebben. CryptoBieb is erg actief in de LTO community op Telegram. Wij schrijven content over verschillende blockchain bedrijven, cryptocurrencies, delen airdrop campaigns en leren mensen alles beter te begrijpen.

Betalingsschema

  • 97% van de beloningen worden automatisch verdeeld onder alle deelnemers.
  • Betalingen worden elke 10.000 blokken verstuurd.
  • Wij hebben geen minimum aantal tokens om mee te doen aan ons netwerk!

Voor vragen kun je contact opnemen via email (info@cryptobieb.nl) of via Telegram (@JellevanderSteen)

Nu starten met leasen? Handleiding LTO Leasing Network.
Meer weten over LTO Network? Lees onze andere artikel hier.

Cryptobieb Moderator Marco

Door Marco van den Heuvel