Binance is de grootste en één van de bekendste cryptocurrency exchange op dit moment. Inloggen op het Binance handelsplatform is op zich niet zo moeilijk. Meld je gratis aan!

Hoe werkt Binance?

Wil je aan de slag met Binance? Lees dan snel onze Binance handleiding.

Binance login

Je dient hier natuurlijk wel eerst een account voor aan te maken als je deze nog niet hebt. Dit kun je doen door je hier te registreren op de startpagina en een account aan te maken.

Binance fees

Over elke transactie die je doet of je nu munten koopt of verkoopt, betaal je een klein percentage aan transactiekosten (fee). Over het algemeen zijn deze kosten erg verschillend, bij Binance betaal je op dit moment 0.2% op een directe koop- en verkoop order.

Binance futures

Binance biedt ook de mogelijkheid tot het future-traden. Dit is een afgeschermd onderdeel waar je een future-account voor aanmaakt.

Binance exchange

Binance uitwisseling beschikt over één van de grootste selectie van cryptocurrencies en handelsparen. In de loop der jaren is Binance uitgegroeid tot de grootste crypto exchange wereldwijd met meer dan 25 miljoen gebruikers en 1500 medewerkers. Als u op zoek bent naar actieve handel in cryptocurrency, Binance is de plek.

Binance staking

Binance biedt ook staking van verschillende cryptocurrency aan. Je kunt over je crypto die je in je account bewaard automatisch 1 tot 10 % jaarlijkse rente bijverdienen.

Binance app

Binance heeft een mobiele app gelanceerd die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. De professioneel ogende app heeft een breed scala aan functies en biedt het kopen, verkopen of verhandelen van cryptocurrencies op een snelle en gebruiksvriendelijke manier aan.

Binance iDeal

Binance heeft een aantal betaalmogelijkheden om je digitale munten aan te schaffen, een IDEAL betaling is er daar één van. Let wel, op het moment van schrijven is dit alleen mogelijk voor het kopen van Bicoin en Ethereum.

Een goede Binance review?

Dit artikel richt zich op cryptocurrency exchange, genaamd Binance. We bespreken onder andere zijn geschiedenis, de aangeboden cryptocurrencies en diensten, de kosten en de veiligheid. Binance is in minder dan één jaar tijd uitgegroeid tot de populairste cryptocurrency exchange met een handelsvolume van enkele miljarden per dag!

Binance OCO order

Een OCO order staat voor ‘One Cancels The Other’. Het is een goede manier om op Binance tegelijkertijd een limietorder en een stop-limietorder te plaatsen, waarbij slechts een van de twee wordt uitgevoerd. Hoe moet je een OCO order uitvoeren op Binance? Dat lees je hier.

Aanmelden Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gelanceerd in 2017 en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. De populaire beurs die meer dan 300 cryptocurrencies en 1200 verschillende handelsparen aanbiedt, is de grootste in termen van handelsvolume.