Binance is de grootste en één van de bekendste cryptocurrency exchange op dit moment. Inloggen op het Binance handelsplatform is op zich niet zo moeilijk. Meld je gratis aan!

Hoe werkt Binance?

Wil je aan de slag met Binance? Lees dan snel onze Binance handleiding.

Binance login

Je dient hier natuurlijk wel eerst een account voor aan te maken als je deze nog niet hebt. Dit kun je doen door je hier te registreren op de startpagina en een account aan te maken.

Binance fees

Over elke transactie die je doet of je nu munten koopt of verkoopt, betaal je een klein percentage aan transactiekosten (fee). Over het algemeen zijn deze kosten erg verschillend, bij Binance betaal je op dit moment 0.5% op een directe koop- en verkoop order.

Binance futures

Binance biedt ook de mogelijkheid tot het future-traden. Dit is een afgeschermd onderdeel waar je een future-account voor aanmaakt.

Binance exchange

Binance crypto exchange beschikt over het grootste aanbod van cryptovaluta en tokens. Binance is hiermee uitgegroeid tot de grootste crypto exchange ter wereld met meer dan 25 miljoen gebruikers en 1500 medewerkers. Je kunt hier onder andere terecht voor crypto en futures trading.

Binance staking

Binance biedt ook staking van verschillende cryptocurrency aan. Je kunt over je crypto die je in je account bewaard automatisch 1 tot 10 % jaarlijkse rente bijverdienen.

Binance app

Binance heeft nu ook aan deze verwachting voldaan door hun Binance app te lanceren. Het is een professioneel uitziende app met een uitgebreid assortiment aan diverse functies.

Binance iDeal

Binance heeft een aantal betaalmogelijkheden om je digitale munten aan te schaffen, een IDEAL betaling is er daar één van. Let wel, op het moment van schrijven is dit alleen mogelijk voor het kopen van Bicoin en Ethereum.

Een goede Binance review?

Van elke exchange willen wij een goede review, dus ook over Binance.

Aanmelden Binance

Binance is de grootste en één van de bekendste cryptocurrency exchange op dit moment. Inloggen op het Binance handelsplatform is op zich niet zo moeilijk. Meld je gratis aan!