Tegenwoordig is het gebruikelijk voor een handelsplatform om naast een desktop versie ook een trading app voor telefoon of tablet te voorzien. Binance heeft dit zeker ook. De Binance app is een professioneel uitziende applicatie met een uitgebreid assortiment aan diverse functies. Buiten het feit dat je makkelijk en snel op elk moment van de dag kunt handelen heeft deze app allerlei extra functies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor cryptocurrencies te staken, lenen, swappen en nog zo veel meer.

De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android en is zeer makkelijk te downloaden via de appstore.

Om de app te downloaden ga je naar de appstore en zoek je op ‘Binance’. Klik vervolgens op ‘Installeren’. Let erop dat je officiële Binance app download.

Het is aan te raden om gelijk in te loggen en de verificatie af te ronden. Open de app nadat hij is geïnstalleerd, tik linksboven in je scherm en klik op ‘Inloggen/Registreren’.

Vul je e-mail adres en wachtwoord in, vervolgens kom je in het verificatie scherm. Klik hier op ‘Code verzenden’, er zal een verificatiecode worden verzonden naar het bij Binance bekende e-mail adres. Open je mailbox en kopieer de code zodat je hem in het verificatiescherm van de Binance app kunt plakken. Als je Binance account beveiligd is met een 2FA code dan dien je deze ook in te voeren. Als dit je gelukt is tik je op de balk ‘Indienen’ en je verificatie is voltooid.

Aanmelden Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gelanceerd in 2017 en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. De populaire beurs die meer dan 300 cryptocurrencies en 1200 verschillende handelsparen aanbiedt, is de grootste in termen van handelsvolume.