Tegenwoordig is het wel zo gebruikelijk voor een handelsplatform om ook een trading app voor je telefoon of tablet te hebben. Binance heeft nu ook aan deze verwachting voldaan door hun Binance app te lanceren. Het is een professioneel uitziende app met een uitgebreid assortiment aan diverse functies. Buiten het feit dat je makkelijk en snel op elk moment van de dag kunt handelen heeft deze app allerlei extra functies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Staking, Leningen, Swappen en nog veel meer.

De app is zowel in IOS of Android uitvoering makkelijk te downloaden via de appstore.

Om de app te downloaden ga je naar de appstore en zoek je op ‘Binance’ tik vervolgens op ‘Installeren’. Let erop dat je officiële Binance app download.

Het is aan te raden om gelijk in te loggen en de verificatie af te ronden. Open de app nadat hij is geïnstalleerd, tik linksboven in je scherm op ‘Inloggen/Registreren’.

Vul je e-mail adres en wachtwoord in, vervolgens kom je in het verificatie scherm. Tik hier op ‘Code verzenden’, er word een verificatiecode naar het bij Binance bekende e-mail adres verstuurd. Open je mailbox en de e-mail van Binance, kopieer de code zodat je hem in het verificatiescherm van de Binance app kunt plakken. Als je Binance account beveiligd is met een 2FA code dan dien je deze ook in te voeren. Als dit gelukt is tik je op de balk ‘Indienen’ en je verificatie is voltooid.