Binance is uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency exchange. Het platform biedt één van de grootste selectie aan cryptocurrencies en tokens waarvan de meeste largecap en midcap coins zijn. Op het moment van schrijven heeft Binance meer dan 21 miljoen gebruikers en 1500 werknemers. Als u op zoek bent om actief te handelen in cryptocurrency of futures, dan is Binance de place to be!

In zijn huidige staat is Binance echter veel meer dan alleen een handelsplatform. Ze hebben hun eigen blockchain Binance Smart Chain, hun eigen crypto currency Binance coin (BNB), een DeFi sector, een start-up incubator en launchpad. Je kunt niets bedenken waar Binance niet bij betrokken is. Binance geeft het goede voorbeeld en zet zich volledig in voor de adoptie van blockchain-technologie.

Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Binance staat bekend als een veilige en betrouwbare beurs en dat is natuurlijk heel belangrijk voor zijn gebruikers. Je wilt immers dat je geld en investeringen veilig zijn. Binance werkt voortdurend aan beveiliging om haar gebruikers beter te beschermen. Zo werken ze met een AI security systeem en hebben ze een aparte security afdeling die de exchange bewaakt tegen cybercriminelen.

Verder is Binance één van de meest gebruiksvriendelijke beurzen in termen van interface en orderverwerking. Hun website is beschikbaar in ontzettend veel talen. Het is ook mogelijk om verschillende cryptocurrencies op hun beurzen te staken waarvoor men de staking rewards rechtstreeks zal uitbetaald krijgen in de Binance wallet. In de meeste gevallen ondersteunen ze ook tokenswaps van munten die op hun beurs genoteerd staan.

Europese klanten kunnen ook een Binance-kaart aanvragen, waarmee alles kan worden betaald wat met een gewone betaalkaart kan worden betaald. Deze kaart kan worden gecrediteerd vanuit jouw Binance-portemonnee, waar de cryptocurrency automatisch wordt omgezet in euro’s wanneer je betaalt met de Binance-kaart.

Geld storten op je Binance account kan via een SEPA bankoverschrijving. Dit is gratis maar kan enkele dagen in beslag nemen. Een creditcard betaling is ook mogelijk, maar zal tegen een een kleine vergoeding kunnen plaatsvinden.

Aanmelden Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gelanceerd in 2017 en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. De populaire beurs die meer dan 300 cryptocurrencies en 1200 verschillende handelsparen aanbiedt, is de grootste in termen van handelsvolume.