Binance crypto exchange beschikt over het grootste aanbod van cryptovaluta en tokens. Binance is hiermee uitgegroeid tot de grootste crypto exchange ter wereld met meer dan 25 miljoen gebruikers en 1500 medewerkers. Je kunt hier onder andere terecht voor crypto en futures trading. Maar Binance is veel meer dan alleen een handelsplatform, zo beschikken ze over een eigen blockchain (Binance Smart Chain), een eigen cryptomunt Binancecoin (BNB), een DeFi-sector en een launchpad voor startups. Je kunt het zo gek niet bedenken of Binance houd zich er wel mee bezig. Het is een grote partij met een crypto ecosysteem die zich volop inzet voor de adoptie van crypto en blockchain techniek.

Binance staat bekend als een veilig en betrouwbare exchange wat natuurlijk erg belangrijk voor de gebruikers is, je wil immers dat je geld en investeringen veilig zijn. Ze werken dan ook constant aan de beveiliging om de gebruikers te beschermen. Er wordt gewerkt met een AI-veiligheidssysteem en een aparte veiligheidsafdeling die de beurs bewaakt tegen cybercriminelen.

Voor de gebruiker is het prettig in gebruik aangezien orders snel worden afgehandeld en de website in meerdere talen beschikbaar is, zo ook in het Nederlands. Het is ook mogelijk om diverse cryptocurrency te staken, deze stake opbrengsten betalen ze gewoon uit in je account. Vaak bieden ze ook de mogelijkheid om je munten te swappen als een cryptobedrijf zijn mainnet in gebruik gaat nemen en een coinswap hierin nodig is. Het is voor de Europese klanten ook mogelijk om een Binance card aan te vragen. Deze kun je gebruiken om net als een gewone betaalpas te betalen maar dan met crypto, deze pas is op te laden vanuit je Binance wallet en je crypto converteert automatisch naar euro’s als je met je betaalkaart betaald. Geld storten op je Binance account kun je doen door een SEPA bankoverschrijving, dit is kosteloos maar hier kan wel meer tijd kosten dan bijvoorbeeld een IDEAL betaling. Een IDEAL of creditcard betaling hoort ook tot de mogelijkheden, aan creditcardbetalingen zitten wel kosten verbonden. Op het moment  van schrijven is het overigens alleen mogelijk om Bitcoin en Ethereum met IDEAL te kopen. Deze ETH of BTC kun je dan wel weer verhandelen voor andere munten naar wens. Ben je enthousiast geworden en wil je een Binance account aanmaken klik dan hier. Wil je meer informatie over Binance, kijk dan ook eens naar onze Binance handleiding.