Binance begon in 2017 begonnen als cryptocurrency spot-handelsplatform waar je je als handelaar alleen kon profiteren van de waardestijging van je crypto. Inmiddels heeft Binance zich ontpopt tot een platform en wereldspeler waar je niet meer omheen kunt. Zo bieden ze nu ook de mogelijkheid tot het future-traden. Dit is een afgeschermd onderdeel waar je een future-account voor moet aanmaken. Als je ingelogd bent binnen je Binance account kun je hier ook je Binance future-account bedienen.

Future trading werkt anders dan crypto kopen en verkopen en wordt niet aangeraden aan beginners. Dit omdat het handelservaring vereist. Futures vraagt een andere aanpak en brengt ook andere risico’s met zich mee.

Wanneer men futures verhandelt zal men contracten verhandelen. Deze contracten houden verbanden met onderliggende activa. Je kunt op elk moment instappen met een vooraf bepaalde prijs en datum in de toekomst. Je speculeert op een waardedaling (shortpositie) of waardestijging (longpositie).

Futures contracten worden vaak ook gebruik om met hefboomwerking te handelen. Dit brengt grote risico’s met zich mee omdat je dan geld leent om een positie in te nemen, zo kan je winst groter zijn maar dit geldt ook voor je verlies. Daar komt bij dat de cryptocurrency markt erg volatiel is wat je risico nog eens vergroot.

Wil je minder risico lopen en toch futures traden, lees je dan goed in, weet wat je doet en begin zonder hefboomwerking om grote verliezen te voorkomen. Hoe je een account maakt lees je hier;

Heb je nog geen Binance account meld je dan hier aan. Heb je wel al een Binance account volg dan de volgende stappen om een future-account bij Binance te openen.

  • Log in op je Binance account
  • Klik boven in de balk op ‘Futures’
  • Klik op ‘Open now’.

Zo ben je klaar om in futures te verhandelen.

Aanmelden Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gelanceerd in 2017 en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. De populaire beurs die meer dan 300 cryptocurrencies en 1200 verschillende handelsparen aanbiedt, is de grootste in termen van handelsvolume.