Binance heeft een aantal betaalmogelijkheden om je digitale munten aan te schaffen, een IDEAL betaling is er daar één van. Let wel, op het moment van schrijven is dit alleen mogelijk voor het kopen van Bicoin en Ethereum al sluit ik niet uit dat dit in de toekomst uitgebreid kan worden. Mocht je iets anders willen hebben dan BTC of ETH dan kun je deze natuurlijk op het Binance platform verhandelen voor de crypto naar wens.

Om een IDEAL betaling te doen klik je nadat je bent ingelogd in je Binance account linksboven in de balk op ‘Crypto kopen’, vervolgens kies je voor ‘Betalingen door derden’.

Je bent nu in het scherm waar je de transactie kunt invoeren, kies boven in de balk hoeveel je wil uitgeven en kies de gewenste crypto. Je ziet nu gelijk welke betaalmiddelen Binance voor je keuze ondersteunt. Klik nu op het vak ‘IDEAL’ (bij ETH/BTC aankopen), vink de gebruikersvoorwaarde aan en klik op ‘Doorgaan’. Je word nu doorgestuurd naar de betaalomgeving van je keuze waar je de betaling kunt voltooien.