Binance, de grootste cryptocurrency exchange en broker wereldwijd, staat in de voorhoede van wat er zich afspeelt op de cryptocurrency markten. In een relatief klein tijdsbestek van ongeveer 3 jaar, groeiden ze uit tot de grootste speler in de ruimte. Ze hebben een groot cryptocurrency-aanbod en bieden alle large- en midcap cryptocurrencies aan. Hieronder leggen we kort uit hoe u uw eigen Binance-account kunt aanmaken en kunt inloggen om te beginnen met de handel in cryptocurrencies.

Je kunt eenvoudig een account aanmaken op Binance. Je kunt je eigen Binance Login aanmaken door je te registreren op hun homepage. Daarna krijg je een verificatie e-mail waarin je je registratie moet bevestigen.

En, gefeliciteerd! U heeft zojuist uw Binance account aangemaakt en kunt beginnen met handelen.

Wil je meer informatie over hoe je een Binance account maakt, je account beveiligd, geld storten en crypto handelen kijk dan vooral eens naar onze Binance handleiding.

Cryptobieb Binance inloggen

Aanmelden Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gelanceerd in 2017 en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. De populaire beurs die meer dan 300 cryptocurrencies en 1200 verschillende handelsparen aanbiedt, is de grootste in termen van handelsvolume.