Binance biedt verschillende manieren om passief inkomen te verdienen door crypto staking. Rente variërend van 1% tot 10% kan worden verdiend door crypto te staken. Het percentage zal afhangen van de cryptocurrency die men wilt staken en de gekozen methode.

Er zijn twee manieren om te staken op Binance, flexibele staking en fixed staking;

Fixed Staking

Bij fixed staking zet u cryptocurrencies in die geschikt zijn voor een bepaalde periode en draag je daarmee bij aan de beveiliging van het blockchain netwerk,  van de geselcteerde cryptocurrency.

Binnen de vaste periode is het niet mogelijk om je ingezette crypto te verhandelen of op te nemen, echter geeft de fixed staking een hoger rendement dan de flexibele staking.

Dit is interessant als je een lange termijn believer bent en je jouw crypto niet wil verhandelen en kan je via staking een extra rendement genereren.

Flexibele Staking

Ook met flexible staking verdien je rente door je crypto in te zetten op je Binance account. Je hoeft ze niet te vergrendelen, wat betekent dat je ze op elk moment kunt verhandelen of opnemen.

Door deze flexibiliteit zal het rendement lager zijn. Wanneer je ze opneemt of verhandelt, zullen de staking beloningen stoppen.

Als je geïnteresseerd bent in staking en het krijgen van een extra rendement op jouw investering, lees dan ons artikel over staking.

Aanmelden Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gelanceerd in 2017 en geregistreerd op de Kaaimaneilanden. De populaire beurs die meer dan 300 cryptocurrencies en 1200 verschillende handelsparen aanbiedt, is de grootste in termen van handelsvolume.