Bitcoinmeester exchange logo

Het bedrijf Bitcoin Meester kan het best omschreven worden als een broker. Een broker is een digitaal bedrijf waarbij je cryptocurrency kunt kopen en kunt verkopen. Sinds augustus 2017 heeft Bitcoin Meester zich weten te ontwikkelen tot één van de populairste brokers van ons land. Bovendien zou je ze ook kunnen herkennen van hun reclame op tv.

Bitcoin Meester is een 100% Nederlandse broker. Dit betekent dat de klantenservice in het Nederlands is, evenals de gehele website. Logischerwijs spreekt dat veel mensen aan.

Bitcoin Meester app

De Bitcoin Meester app is beschikbaar in de app store voor zowel Android als iOS. Gemakkelijk, veilig en snel euro’s storten en opnemen. Kopen en verkopen van meer dan 200+ verschillende cryptocurrency zijn mogelijk.

Bitcoin Meester fees

Bij Bitcoin Meester betaal je altijd de helft van de fees, deze geldt namelijk voor zowel de koop als verkoop kant. Op basis van je account VIP level kun je hier ook nog eens korting over krijgen. De fees kun je op deze pagina inzien.

Bitcoin Meester staking

Bitcoin Meester staking is op 18 Januari live gegaan. Het is mogelijk om 15 verschillende cryptocurrencies te staken bij Bitcoin Meester. De staking opbrengsten variëren tussen de 2 en 10,5%. Je kan op elk moment beginnen met staken en ook stoppen met staken bij Bitcoin Meester.

Bitcoin Meester uitbetalen

Zodra je kiest om je euro’s uit te betalen op je bankrekening maakt Bitcoin Meester het geld direct over, zonder vertraging. Het verschilt dan per bank hoe snel het geld bij je binnen is. Bij de meeste banken duurt het één werkdag. In het weekend verwerken sommige banken geen inkomende transacties en kan het dus iets langer duren.

Bitcoin Meester exchange

Bitcoin Meester is een een echange gevestigd in Nederland. Je kunt er gemakkelijk een account aanmaken, euro’s storten met iDEAL en begin direct met Bitcoin en andere cryptocurrency kopen.

Bitcoin Meester koersen

Bitcoin Meester biedt een overzicht en koersen van alle cryptocurrency. Klik op de cryptocurrency welke je wilt bekijken en navigeer direct naar het menu waar je deze kunt kopen, verkopen en bewaren (ook met iDEAL).

Bitcoin Meester dnb

Bitcoin Meester staat sinds 17 november 2020 bij De Nederlandsche Bank (DNB), hierdoor staan zij officieel geregistreerd als aanbieder van cryptocurrency!

Bitcoin op Bitcoin Meester

Bitcoin kopen op Bitcoin Meester? Maak nu een gratis account aan en start gelijk met de koop en verkoop van je favoriete cryptocurrency. Je kunt zowel cryptocurrency storten, versturen en kopen en verkopen met iDEAL.

Bitcoin Meester review

Wij zijn erg tevreden over de diensten van Bitcoin Meester. Bitcoin meester is overigens ook geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Wat hen één van de meest betrouwbare platformen maakt in Nederland.

Bitcoin Meester handleiding

Voor elke exchange willen wij een goede handleiding, zo ook voor Bitcoin Meester. Leer hoe je deze exchange in een aantal simpele stappen kunt gebruiken, om bitcoin en andere cryptocurrency te kopen en verkopen.

Aanmelden Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.

Bitcoin Meester contact

Contact opnemen met Bitcoin Meester is ontzettend makkelijk. Bekijk hun pagina met de meest gestelde vragen, stuur een mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl of bel naar 085 007 6000.

Wil je graag in Bitcoin gaan handelen, of zou je graag één van de andere altcoins aan willen schaffen? Dan ben je daarvoor bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Feit is echter dat je uit nog veel andere brokers kunt kiezen. 

In de afgelopen jaren heeft Bitcoin Meester haar meerwaarde wel duidelijk weten te maken. Dat blijkt ook wel uit het aantal leden, want momenteel handelen ruim 50.000 mensen via het platform van Bitcoin Meester.

Volgens de oprichter is dat te danken aan de manier waarop het platform werkt. Bij deze broker is het namelijk niet nodig om alle munten om te zetten in BTC, voordat je de munten kunt inkopen of kunt verkopen. Het is via Bitcoin Meester mogelijk om bijvoorbeeld rechtstreeks Cardano in te wisselen voor Litecoin.

Juist doordat het zo makkelijk is om te handelen, is Bitcoin Meester zeer laagdrempelig te noemen. Dat merk je overigens niet alleen bij het handelen, maar ook bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account. Alles verloopt erg soepel.

Daarnaast is het ook mogelijk om direct geld over te maken met iDeal. Aangezien dit in Nederland het populairste online betaalmiddel is, heeft Bitcoin Meester op dit vlak de juiste keuze gemaakt. Bovendien staan de euro’s razendsnel op jouw account, waardoor je snel de gewenste digitale munten in kunt kopen.

Tot slot willen we ook nog het volgende benoemen: Bitcoin Meester is zéér transparant. Bij andere brokers heb je weleens met verborgen kosten te maken, maar daar is bij deze broker geen sprake van. Op de website valt te lezen dat zij het principe ‘what you see, is what you get’ hanteren. Duidelijk, transparant en betrouwbaar.