Bitcoin Meester staat sinds 17 november 2020 geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB), wat betekent dat zij officieel kunnen worden gezien als aanbieder van cryptocurrency.

De DNB is de Nederlandse toezichthouder op het gebied van alle financiële diensten en bedrijven die zich begeven in de cryptocurrency sector.

De nieuwe crypto wet- en regelgeving die sinds 21 mei 2020 van kracht is, houdt in dat bedrijven die het mogelijk maken cryptovaluta te kopen, verkopen en te bewaren zich moeten registreren bij De Nederlandsche Bank. Doordat deze registratie rond, is mag Bitcoin Meester crypto transacties en het opslaan van cryptovaluta in wallets blijven faciliteren.

Met deze registratie zetten ze een stap in de goede richting wat regulatie en normalisatie betreft. Dit is niet alleen positief voor Bitcoin Meester en haar klanten, maar voor de gehele sector. Wij hopen dat deze registratie meer nieuwe investeerders aantrekt om de eerste stappen te zetten in de cryptomarkt.

Achter de schermen is er hard gewerkt om de registratie rond te krijgen. Voor hun klanten zelf verandert er weinig, behalve dat een volledige verificatie sinds 1 november een verplichting is.

Bitcoinmeester exchange logo

“Coin Meester B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB houdt toezicht op de naleving door Coin Meester B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Coin Meester B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming”

Aanmelden Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.