De Bitcoin Meester Exchange. Bitcoin Meester is een echte meester als het gaat om het aanbieden en handelen in Bitcoin. Voor de beginnende handelaar die eens kennis wil maken met deze nieuwe ontwikkeling, is Bitcoin Meester een erg goede optie. Het is dan ook zeer gemakkelijk om via een iDEAL betaling Bitcoin te kopen en deze te bewaren op de door het handelsplatform aangeboden wallet. Dit maakt het zeer gebruiksvriendelijk om de eerste stap te zetten naar het kopen van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Buiten het feit dat beginners bij Bitcoin Meester makkelijk kunnen starten met handelen, kun je als meer ervaren handelaar ook geavanceerde orders plaatsen in de geavanceerde handelsomgeving. Hier kun je onder andere stop-loss, stop-limit en buy orders plaatsen. Deze functie maakt Bitcoin Meester dan weer een unieke broker. Aangezien het kopen en verkopen direct aan Bitcoin meester zelf gebeurt, is het een broker en geen exchange waar je handelt met anderen gebruikers.

Ben jij de persoon die buiten Bitcoin ook andere coins wil kopen, dan ben je bij de Bitcoin Meester aan het juiste adres. Deze Broker heeft genoeg keuze en het grootste aanbod binnen Nederland, van de meest exotische coins tot aan stablecoins.

Bitcoinmeester exchange logo

De Bitcoin Meester exchange heeft buiten een groot aanbod crypto ook vele andere voordelen. Zo werken ze met een VIP staffelkorting, waar je afhankelijk van je handelsvolume hoge korting verdient op de handelskosten. Ook staken behoort tot de mogelijkheden. Bitcoin Meester biedt hun klanten op het moment van schrijven de mogelijkheid tot het staken 16 verschillende coins,  waar je afhankelijk van welke coin, tussen de 2-10% rente over ontvangt per jaar. Hier zou een bank jaloers op kunnen zijn, aangezien dit een wel erg hoog percentage is ten opzichte van de rentes die je bij de bank ontvangt. Bitcoin Meester heeft op termijn de intentie het staken uit te breiden naar andere coins.

Bitcoin Meester is de eerste crypto dienstverlener die in Nederland een belangrijke rol wilt spelen in de ontwikkeling van een crypto-kredietmarktplaats. Het is nu namelijk ook mogelijk om een krediet af te nemen en bijvoorbeeld Bitcoin als onderpand te gebruiken voor de lening.

En als kers op de taart is het bij Bitcoin Meester ook mogelijk om LMBA gecertificeerd goud te kopen in de vorm van de Paxos Gold Token. Genoeg reden om je crypto reis hier te beginnen!

Aanmelden Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.