De Bitcoin Meester Exchange. Bitcoin Meester is een echte meester als het gaat om het aanbieden van de Bitcoin handel aan de beginnende handelaar die eens kennis wil maken met deze nieuwe ontwikkeling en het handelen hierin. Het is dan ook zeer gemakkelijk om via een IDEA betaling Bitcoins te kopen en ze te bewaren op de door het handelsplatform aangeboden wallet. Dit maakt het zeer gebruiksvriendelijk om de eerste stap te zetten met het kopen van Bitcoin en andere cryptocurrenies, want die zijn er ook. Buiten het feit dat beginners bij Bitcoin Meester makkelijk kunnen starten met handelen, kun je als de meer ervaren handelaar ook geavanceerde orders plaatsen in de geavanceerde handelsomgeving. Hier kun je onder andere stop loss, stop limit en buy orders plaatsen. Deze functie maakt Bitcoin Meester dan weer een unieke broker. Aangezien het kopen en verkopen direct aan Bitcoin meester zelf gebeurd is het een broker en geen exchange waar je handelt met anderen gebruikers.

Ben jij de persoon die buiten Bitcoin om ook andere coins wil kopen dan ben je bij de Bitcoin Meester aan het goede adres. Deze Broker heeft genoeg keuze en het grootste aanbod binnen Nederland, van de meest exotische coins tot aan stablecoins.

Bitcoinmeester exchange logo

De Bitcoin Meester exchange heeft buiten een groot aanbod crypto ook vele andere voordelen. Zo werken ze met een VIP staffelkorting waar je afhankelijk van je handelsvolume hoge korting verdiend op de handelskosten. Ook staken behoord tot de mogelijkheden, ze bieden hun klanten op het moment van schrijven de mogelijkheid tot het staken van stablecoins je ontvang hier op jaarbasis 3% rente over. Hier zou een bank jaloers op kunnen zijn aangezien dit een wel erg hoog percentage is ten opzichte van de rentes die je bij de bank ontvangt. Bitcoin Meester heeft op termijn de intentie het staken uit te breiden naar andere coins.

Bitcoin Meester is de eerste crypto dienstverlener die in Nederland een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van een crypto-kredietmarktplaats. Het is nu namelijk ook mogelijk om een krediet af te nemen en bijvoorbeeld Bitcoin als onderpand te gebruiken voor de lening.

En als kers op de taart is het bij Bitcoin Meester ook mogelijk om LMBA gecertificeerd goud te kopen in de vorm van de Paxos Gold Token! Genoeg reden om je crypto reis hier te beginnen.

Aanmelden Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.