Bitcoin Meester fees en kosten. Bij het kopen en verkopen op een exchange of bij een broker, betaal je handelskosten, ook wel bekend als de transactie fee. Deze wordt in rekening gebracht bij elke transactie, dit is één van de verdienmodellen.

Het handelsplatform biedt haar klanten de mogelijkheid te handelen en verdient hier dan ook aan. Bitcoin Meester is hier dan ook geen uitzondering op. Op het moment van schrijven heeft Bitcoin Meester haar standaard fee verlaagd naar 1%. Deze transactiekosten verschillen nog al eens per platform. Het is dan ook aan te raden hier eens naar te kijken en de kosten te vergelijken.

Het grote voordeel van veel handelen bij Bitcoin Meester is dat je beloond wordt met leuke korting op de handelskosten. Hoe meer je handelt hoe meer korting je verdient. De hoogte van je 30 daagse handelsvolume, bepaalt jouw VIP status. Er zijn 8 VIP levels, met elk zijn eigen kortingspercentage. Je kan zoveel korting verdienen, dat je uiteindelijk nog maar 0.25% fee betaalt.

Zie hier het vernieuwde VIP model van Bitcoin Meester:

Bitcoinmeester exchange logo

Bitcoin Meester heeft naast het VIP model nóg een groot voordeel, namelijk de any-to-any wisselmethode. Dit bespaart kosten en bevordert het gebruiksgemak, omdat je minder handelingen hoeft te verrichten.

Hiermee kun je bijvoorbeeld je Bitcoin direct omwisselen voor Ethereum, zonder dat je je Bitcoin eerst verkoopt voor euro’s  om vervolgens Ethereum mee te kopen. Deze functionaliteit van Bitcoin Meester halveert dus ook nog eens de transactie kosten. 

Aanmelden Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.