Bij het kopen en verkopen bij een broker, betaal je handelskosten, ook wel bekend als de transactie fee. Deze wordt in rekening gebracht bij elke transactie, dit is één van de verdienmodellen. Bitcoin Meester is hier geen uitzondering op.

Wat zijn de fees en kosten bij Bitcoinn Meester?

Op het moment van schrijven heeft Bitcoin Meester een variabele fee. Toch verschillen de transactiekosten per cryptocurrency. Het is dan ook aan te raden hier eens naar te kijken en de kosten te vergelijken.

Een groot voordeel van veel handelen bij Bitcoin Meester is dat je beloond wordt met een leuke korting op de handelskosten. Hoe meer je handelt hoe meer korting je verdient. De hoogte van je 30 daagse handelsvolume, bepaalt jouw VIP status. 

Er zijn 8 verschillende VIP levels, met elk zijn eigen kortingspercentage, dat varieërt tussen 1% tot 0,25%.

Zie hier het vernieuwde VIP model van Bitcoin Meester:

Bitcoinmeester exchange logo

Bitcoin Meester heeft naast het VIP model nóg een groot voordeel, namelijk de any-to-any wisselmethode. Dit bespaart kosten en bevordert het gebruiksgemak, omdat je minder handelingen hoeft te verrichten.

Hiermee kun je bijvoorbeeld je Bitcoin direct omwisselen voor Ethereum, zonder dat je je Bitcoin eerst verkoopt naar euro’s om vervolgens Ethereum te kopen. Deze functionaliteit van Bitcoin Meester halveert dus de transactie kosten. 

Aanmelden Bitcoin Meester

BitcoinMeester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.