Bitcoin Meester fees en kosten. Bij het kopen en verkopen op een exchange of bij een broker betaal je handelskosten of de welbekende transactie fee, deze word in rekening gebracht bij elke transactie, dit is één van de verdienmodellen.

Het handelsplatform bied haar klanten de mogelijkheid te handelen en verdient hier dan ook op. Bitcoin Meester is hier dan ook geen uitzondering op. Op het moment van schrijven heeft Bitcoin Meester haar standaard fee verlaagt naar 1%. Deze transactiekosten verschillen nog al eens per platform, het is dan ook aan te raden hier eens naar te kijken en de kosten te vergelijken.

Het grote voordeel van veel handelen bij Bitcoin Meester is dat je beloond word met leuke korting op de handelskosten. Hoe meer je handelt hoe meer korting je verdiend. De hoogte van je 30 dagen handelsvolume bepaald je VIP status, er zijn 8 VIP levels met elk zijn eigen kortingspercentage. Je kan zoveel korting verdienen zodat je uiteindelijk nog maar 0.25% fee betaald.

Zie hier het vernieuwde VIP model van Bitcoin Meester:

Bitcoinmeester exchange logo

Bitcoin Meester heeft naast het VIP model nog een groot voordeel en dat is de any to any wisselmethode. Dit bespaart kosten en bevorderd het gebruiksgemak omdat je minder handelingen hoeft te verrichten.

Hiermee kun je bijvoorbeeld je Bitcoins direct omwisselen voor Ethereum zonder dat je je Bitcoins eerst verkoop voor EURO’s  om vervolgens Ethereum te kopen. Deze functionaliteit van Bitcoin Meester halveert dus ook nog eens de transactie kosten.

Aanmelden Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands exchangeen staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Veilig en snel bitcoin en andere cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester. Deze kunt u kopen met iDEAL en andere betaalmogelijkheden.