Bitonic is een van de eerste Nederlandse exchange/broker. Het bedrijf werd in 2012 opgericht en maakt Bitcoin als een van de eerste partijen toegankelijk voor iedereen. Sinds eind 2020 is het bedrijf ook officieel in het register van De Nederlandsche Bank opgenomen.

Het is opgericht door 3 vrienden met een missie, ze vonden bitcoin een goede financiële toepassing. Ze zagen dat er in Nederland behoefte was om bitcoin te kopen, op Bitonic kun je bitcoin kopen maar niet bewaren.

Bitonic app

Bitonic heeft alleen een verificatie app om je identiteit te bevestigen. Aankopen van bitcoin zal verlopen via de website. Een adres moet geverifieerd worden voor een order geplaatst kan worden.

Bitonic contact

Contact opnemen met Bitonic kan gemakkelijk via email of chat. Vanwege de drukte is het tijdelijk niet mogelijk om het team te bellen.

Bitonic betrouwbaar

Bitonic heeft al meer dan 400.000 Bitcoin verkocht via hun platform. Het platform bestaat al sinds 2012 en was één van de eerste bedrijven in Nederland die met Bitcoin werkt. Bitonic is ook sinds november 2020 geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).

Bitonic inloggen

Bij Bitonic is het niet mogelijk om te inloggen. Op de homepagina kun je gelijk invullen hoeveel Bitcoin je wilt kopen. Hierna zul je doorgeleid worden naar een pagina waar je je email adres en wallet adres invult.

Bitonic review

Wij zijn erg tevreden over de diensten van Bitonic. De handelskosten, verificaties en limieten zijn meteen duidelijk. Het is gemakkelijk te gebruiken en de levertijden zijn altijd snel. Wij raden altijd aan om cryptocurrency te bewaren op je eigen wallet, en dit is hier mogelijk.

Bitonic handleiding

De Bitonic handleiding die we met cryptobieb geschreven hebben geeft je een duidelijk stappenplan hoe bitonic te gebruiken. Hoe een account kan maken en hoe je bitcoin en andere cryptocurrencies kan kopen en verkopen.

Bitcoin Bitonic

Bitcoin bij Bitonic kopen en verkopen gaat erg makkelijk en veilig. Hiervoor kun je ons stappenplan volgen. Het begint bij het verifieren van je bankrekening daarna maak je een bitcoin wallet aan. Koop bitcoin bij bitonic.

Bitonic fees

Bitonic rekent fees voor het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency. Bitonic kijkt naar de gemiddelde fees op dat moment, als jij een aankoop doet staat er bij Bitonic duidelijk een overzichtelijk wat de precieze fees zijn per transactie. Ook de fees voor het verzenden staan van te voren duidelijk in je account.

Bitonic exchange

Bitonic is een ervaren exchange sinds 2012 en ze zijn actief in heel europa. De exchange kosten zijn altijd duidelijk en overzichtelijk voor de gebruiker.

Aanmelden Bitonic

Snel en vertrouwd kopen bij één van de grootste exchanges in Nederland. Bitonic heeft al meer dan 400.000 bitcoins verkocht. Direct en risicoloos geleverd naar je eigen wallet.