Bitcoin kopen op Bitonic gaat erg makkelijk en snel.
Bitcoin kopen en verkopen kan zeer eenvoudig via de website van bitonic. Je voert het bedrag in waarvoor je bitcoins wil kopen en kiest vervolgens de gewenste betaaloptie. Je kunt betalen met iDEAL of met Bancontact. Bitonic verkoopt altijd eigen bitcoins die vrijwel direct geleverd worden voor de afgesproken prijs.

Vervolgens komt je op de pagina waarop je jou bitcoin adres kunt invoeren. Ook dien je een e-mail adres in te voeren. Let er wel op dat je adres en rekeninggegevens geverifieerd moeten zijn.
De account verificatie gaat eenvoudig via de volgende pagina of de Bitonic App.

Bitonic is sinds eind 2020 verplicht door het DNB om een aantal aanvullende gegevens vragen, zoals met welke doelstelling u bitcoins wilt gebruiken en wat voor soort wallet je gebruikt. Verder zijn ze verplicht om te controleren of je de eigenaar bent van het bitcoinadres door middel van een screenshot van uw wallet bijvoorbeeld.

Aanmelden Bitonic

Snel en vertrouwd kopen bij één van de grootste exchanges in Nederland. Bitonic heeft al meer dan 400.000 bitcoins verkocht. Direct en risicoloos geleverd naar je eigen wallet.