Eindelijk is het dan zo ver, de betrouwbare Nederlandse crypto exchange Bitvavo heeft nu ook een eigen Bitvavo app. Het is nu mogelijk om cryptocurrency te kopen en te verkopen via een handige app op je telefoon. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en zo heb je op elk moment van de dag toegang tot je cryptocurrency.

Crypto kopen met iDeal

Je hebt de mogelijkheid om geld te storten of op te nemen van je account en dit allemaal binnen handbereik. Geld storten gaat makkelijk via een iDEAL betaling of met een bankoverschrijving. Daarnaast kun je de app beveiligen met een pincode of een vingerafdruk.

Het is ook mogelijke om een prijsalert voor je favoriete coin in te stellen, zodat je op de hoogte wordt gesteld wanneer een bepaalde prijs bereikt is. Over het algemeen is de app praktisch en makkelijk in gebruik. De app is geschikt voor iPhone en Android telefoons.

Account Bitvavo

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 handelskosten.

Om van de Bitvavo app gebruik te kunnen maken dien je wel een account bij Bitvavo te hebben. Deze kun je hier aanmaken. Meer informatie over het aanmaken van een account vind je op onze Bitvavo handleiding pagina. 

Hoe installeer ik de Bitvavo app?

Ben je enthousiast over de app en al klant bij Bitvavo, lees dan verder hoe je deze kunt installeren.

Download de Bitvavo app via de App Store of Google Play (check of je de goede app gedownload hebt). Open vervolgens de app en klik op ‘Aanmelden’.

Vul hier je voornaam en achternaam in en klik op ‘Doorgaan’.

Vul hier je e-mailadres op en klik op ‘Doorgaan’.

Vervolgens stel je een wachtwoord in en vink je de vakjes aan om akkoord te gaan met de voorwaarden. Klik op ‘Aanmelden’ om de aanmelding af te ronden.

Vul hier je e-mailadres, wachtwoord en 2FA code in en klik op ‘inloggen’. Kijk op onze 2FA beveiliging pagina, wanneer je hier nog niet bekend mee bent.
De installatie is hiermee afgerond.

Hoe kan ik inloggen in mijn Bitvavo app?

Na het installeren van de app kom je direct in het ‘Sign in’ scherm. Als je de Bitvavo app opent en op ‘Inloggen’ klikt, kom je in dit zelfde scherm om je in te loggen.

Als het de eerste keer is dat je de app gebruikt zal je eerst het apparaat dat je gebruikt moeten bevestigen. Je ontvangt hiervoor een mail van Bitvavo. Open de mail en klik op de blauwe ‘Bevestig nieuw apparaat’ knop.

Geef je apparaat een naam en bevestig hem met de blauwe knop.

Klik op ‘doorgaan’, je kunt nu verder met inloggen in de app. Vul je e-mailadres, wachtwoord en 2FA code in en ‘klik op ‘Inloggen’.

Kies in het volgende scherm een veilige pincode om in het vervolg mee in te loggen.

De Bitvavo app is nu klaar voor gebruik veel handelsplezier!

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 aan handelskosten.