Bitvavo ervaring

Bitvavo is een betrouwbaar en veilig handelsplatform dat de laatste jaren snel is gegroeid van een kleine speler naar een waardig cryptocurrency broker en exchange. Er is veel gedaan aan gebruiksgemak, hierdoor is het ook voor het grote publiek erg makkelijk om met crypto te beginnen.

Veilig en vertrouwd

Waar Bitvavo ook werk van gemaakt heeft is de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan 2FA inlogbeveiliging, e-mail bevestiging van een nieuw apparaat, anti-phishing code in mail communicatie en de stichting voor de klanttegoeden. Dit toont aan dat Bitvavo een betrouwbare partij is en er alles aan doet om een zo veilig en professioneel mogelijk platform aan te bieden.

Bitvavo is een partij van Nederlandse bodem waardoor de interface ook in het Nederlands is uitgevoerd. Dit is voor de Nederlandse gebruiker een groot voordeel. De klantenservice is snel, correct en dus ook Nederlands.

Als we het hebben over de kosten en het praktische gebruik van het platform, dan zijn wij zeker een fan. Je kan er niet omheen hoe makkelijk en bijna direct je over je cryptocurrency kunt beschikken, mede mogelijk door de iDEAL betaling en de Bitvavo app. Het is natuurlijk erg prettig om snel te kunnen kopen en verkopen in deze volatiele markt.

Geen minpunten?

Zijn er dan helemaal geen minpunten? Nou, gezien de Europese doelgroep zijn ze internationaal nog vrij onbekend, waardoor er dus minder handelsvolume is. En voor de echte speculant zijn er nog maar weinig lage marketcap altcoins. We staan er niet van te kijken als dit in de toekomst nog uitgebreid gaat worden, aangezien Bitvavo op dit moment nog maar drie jaar bestaat.

Over het algemeen zijn we erg te spreken over Bitvavo als handelsplatform.

Aanmelden Bitvavo

Bitvavo werd gelanceerd in 2018 en ontwikkeld door een ambitieus team, gevestigd in Amsterdam. Het platform werkt continu om de kloof tussen traditionele valuta en digitale activa te overbruggen.