Bitvavo ervaring

Home Exchanges Bitvavo Bitvavo ervaring
Bitvavo is een betrouwbaar en veilig handelsplatform wat de laatste jaren snel is gegroeid van een kleine speler naar een waardig cryptocurrency broker en exchange. Er is veel gedaan aan gebruiksgemak hierdoor is het ook voor het grote publiek erg makkelijk om met crypto te beginnen.

Veilig en vertrouwd

Waar Bitvavo ook werk van gemaakt heeft is de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan 2FA inlogbeveiliging, e-mail bevestiging van een nieuw apparaat, anti-fishing code in mail communicatie, de stichting voor de klanttegoeden. Dit toont aan dat ze een betrouwbare partij zijn en er alles aan doen om een zo veilig en professioneel mogelijk platform willen aanbieden.

Bitvavo is een partij van Nederlandse bodem waardoor de interface ook in het Nederlands is uitgevoerd. Dit is voor de Nederlandse gebruiker een groot voordeel. De klantenservice is snel, correct en dus ook Nederlandssprekend.

Als we het hebben over de kosten en het praktische gebruik van het platform dan ben ik een fan. Ik kan er niet omheen hoe makkelijk en bijna direct je over je cryptocurrency kunt beschikken, mede mogelijk door de IDEAL betaling en de Bitvavo app. Het is natuurlijk erg prettig om snel te kunnen kopen en verkopen in deze volatiele markt.

Geen minpunten?

Zijn er dan helemaal geen minpunten? Nou, gezien de Europese doelgroep zijn ze internationaal nog vrij onbekend hierdoor is er dus minder handelsvolume. En voor de echte speculant zijn er nog maar weinig lage marketcap altcoins. Het zou mij niet verbazen als dit in de toekomst nog uitgebreid gaat worden aangezien Bitvavo op dit moment nog maar drie jaar bestaat.

Over het algemeen zijn wij erg te spreken over Bitvavo als handelsplatform.

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 handelskosten.