Bitvavo exchange

Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je cryptocurrency kunt kopen en verhandelen. Ze zijn gevestigd in Amsterdam en richten zicht voornamelijk op Nederlandse en Europese klanten. Bitvavo is begonnen als Broker voor de aan-en verkoop van cryptocurrency. dit hebben ze uitgebreid met een exchange waarop je nu ook zelf de verschillende cryptomunten kunt verhandelen.

Bitvavo interface

Door de gebruiksvriendelijke interface is het platform zowel voor de professionele trader als voor de beginner in de cryptomarkt een prima uitkomst. Het kopen van crypto was nog nooit zo makkelijk. Crypto kopen bij Bitvavo is net zo makkelijk als ieder andere internetbestelling. Je kunt afrekenen met onder andere iDEAL of een bankoverboeking, en in een handomdraai zet je je euro’s om naar de gewenste coins. Als je vervolgens je crypto weer hebt verkocht kun je direct je geld opnemen en staat het de volgende dag op je eigen bankrekening. Ook een groot voordeel van het kopen of handelen op de Bitvavo exchange zijn de lage handelskosten.

Bitvavo handelskosten

Het platform heeft een groot aanbod aan cryptocurrency wat in de toekomst zal worden uitgebreid. Omdat Bitvavo constant ontwikkelt komen er steeds meer nieuwe functies bij. Goede ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld de Bitvavo app en de mogelijkheid om te staken. Dit staken zorgt voor passieve inkomsten over je aangekochte cryptocurrency door ze op je account te bewaren.

Voordelen Bitvavo exchange

• Handelskosten tussen 0% en de 0.25
• Makkelijk cryptocurrency kopen en verkopen voor beginners
• Geavanceerd handelen voor de ervaren trader
• De mogelijkheid tot staken voor passieve inkomsten
• Goedkoop en snel geld storten via iDEAL, SEPA bankoverschrijving en Bancontact
• Sparen voor extra korting door meer te handelen

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 handelskosten.

Veiligheid Bitvavo

Daar komt bij dat de systemen van Bitvavo voldoen aan de internationale veiligheidsstandaarden. Dit houdt in dat de crypto-tegoeden beveiligd en verzekerd zijn opgeslagen wat maar weinig beurzen voor elkaar krijgen. Ook de tegoeden van klanten zijn veilig, aangezien deze zijn afgescheiden van de eigen werkzaamheden door het gebruik van een aparte stichting, namelijk: ‘Stichting Bitvavo Payments’. Mocht Bitvavo failliet gaan, wordt de klant hier niet in meegenomen.

Bitvavo is een indrukwekkend platform dat de potentie heeft een grote speler op de Europese cryptomarkt te worden. Ze doen er ook alles aan om het de concurrentie erg moeilijk te maken.

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 handelskosten.