Bitvavo exchange

Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je cryptocurrency kunt kopen en verhandelen. Het platform dat gevestigd is in Amsterdam richt zicht voornamelijk op Nederlandse en Europese klanten. Bitvavo begon als broker voor de aan-en verkoop van cryptocurrency maar breidde later uit tot een exchange waarop men cryptomunten op kan verhandelen.

Bitvavo interface

Door de gebruiksvriendelijke interface is het platform zowel voor de professionele trader als voor de beginner in de cryptomarkt een prima uitkomst. Het kopen van crypto was nog nooit zo makkelijk. Crypto kopen bij Bitvavo is net zo makkelijk als ieder andere internetbestelling. Je kunt afrekenen met onder andere iDEAL of een bankoverboeking, en in een handomdraai zet je je euro’s om naar de gewenste coins. Als je vervolgens je crypto weer hebt verkocht kun je direct je geld opnemen en staat het de volgende dag op je eigen bankrekening.

Bitvavo handelskosten

Het platform heeft een groot aanbod aan cryptocurrency wat in de toekomst zal worden uitgebreid. Omdat Bitvavo constant ontwikkelt komen er steeds meer nieuwe functies bij. Goede ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld de Bitvavo app en de mogelijkheid om te staken. Dit staken zorgt voor passieve inkomsten over je aangekochte cryptocurrency door ze op je account te bewaren.

Voordelen Bitvavo exchange

• Makkelijk cryptocurrency kopen en verkopen voor beginners
• Geavanceerd handelen voor de ervaren trader
• De mogelijkheid tot staken voor passieve inkomsten
• Goedkoop en snel geld storten via iDEAL, SEPA bankoverschrijving en Bancontact
• Sparen voor extra korting door meer te handelen

Veiligheid Bitvavo

De systemen van Bitvavo voldoen aan internationale veiligheidsnormen. Dit betekent dat crypto-activa veilig worden opgeslagen en verzekerd zijn, iets wat maar weinig exchanges voor elkaar krijgen. De fondsen van zijn klanten zijn veilig, omdat deze gescheiden zijn van eigen activiteiten, dit door het gebruik van een aparte stichting, genaamd: ‘Stichting Bitvavo Payments’. Mocht Bitvavo failliet gaan, dan zal de klant daar geen schade van ondervinden.

Aanmelden Bitvavo

Bitvavo werd gelanceerd in 2018 en ontwikkeld door een ambitieus team, gevestigd in Amsterdam. Het platform werkt continu om de kloof tussen traditionele valuta en digitale activa te overbruggen.