Bitvavo inloggen

Het inloggen op het Bitvavo handelsplatform werkt erg gemakkelijk. Er zijn twee manieren om in te loggen. Je kunt inloggen via je internetbrowser in de webpagina van Bitvavo of je kunt inloggen in de app van Bitvavo met je telefoon of tablet.

Inloggen op de Bitvavo website

Ga naar de website Bitvavo.com en klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
Vul hier je emailadres en wachtwoord in. Mocht je de 2FA beveiliging hebben ingeschakeld dan vul je deze code in het onderste vakje in. Vind op onze pagina meer informatie over 2FA beveiliging.

Klik op de knop inloggen om verder te gaan.

Inloggen Bitvavo App

De Bitvavo app kan worden gedownload in de App Store of via Google Play. Nadat je de app gedownload hebt, klik je op ‘inloggen’, Waarschijnlijk krijg je bij de eerste keer inloggen in de app een melding: *Device not confirmed. Please confirm your device first from the email we sent you!

Je krijgt een email van Bitvavo met als onderwerp ‘bevestig een nieuw apparaat’. Nadat je op de link hebt geklikt, wordt er gevraagd om je apparaat te bevestigen.

Vul hier de naam van je telefoon of iPad in. Druk vervolgens op ‘Apparaat bevestigen’.

Nu kun je inloggen in de app van Bitvavo.

Bij de eerste keer inloggen wordt gevraagd een pincode van 5 cijfers in te voeren. Vergeet deze code niet, deze zal elke keer nodig zijn om in te loggen in de app.

Aanmelden Bitvavo

Bitvavo werd gelanceerd in 2018 en ontwikkeld door een ambitieus team, gevestigd in Amsterdam. Het platform werkt continu om de kloof tussen traditionele valuta en digitale activa te overbruggen.