BLOG logo

Blox is de cryptocurrency app van BTC Direct. De Blox app is in anderhalf jaar ontwikkeld voor iedereen die wil investeren in cryptocurrency en bitcoin. Blox biedt meer dan 25 soorten cryptocurrency aan. De Blox app is ontwikkeld voor de Nederlandse markt en werk onder andere met iDeal.

Blox review

We hebben een Blox review geschreven voor CryptoBieb. De Blox cryptocurrency app is een nieuwe app die ontwikkeld is door BTC Direct. Lees hier onze beschrijving over de BLOX app over veiligheid, support fees en gebruiksvriendelijkheid.

Blox app

De Blox app is een makkelijke tool om cryptocurrency te kopen, verkopen en te holden. Blox maakt beleggen in crypto heel gemakkelijk zonder wallet en registratie.

Blox handleiding

We hebben een Blox cryptocurrency handleiding geschreven met CryptoBieb. Blox is een erg gemakkelijke app om te gebruiken, je kan gemakkelijk registeren en een account aanmaken.

Bitcoin Blox

Bitcoin kopen en verkopen op de Blox app is erg makkelijk. Door deze gebruiksvriendelijkheid is Bitcoin kopen op de Blox app voor iedereen toegankelijk. Je kan al bitcoin kopen vanaf 1 euro.

Blox fees

Blox hanteert fees voor het kopen en verkopen van cryptocurrency, deze transactiekosten zijn 1%. Het storten en opnemen via iDEAL of bankoverschrijving is gratis. Via creditcard gelden fees oftewel een toeslag van 1.5%.

Blox exchange

Op de Blox exchange en app is traden in cryptocurrency ontzettend makkelijk. Volg de koersen van je favoriete cryptovaluta live. Koop en verkoop deze razendsnel, zonder enige technische kennis.

Aanmelden Blox

Blox is de cryptocurrency app van BTC Direct. De Blox app is in anderhalf jaar ontwikkeld voor iedereen die wil investeren in cryptocurrency en bitcoin. Blox biedt meer dan 25 soorten cryptocurrency aan. De Blox app is ontwikkeld voor de Nederlandse markt en werk onder andere met iDeal. Vul deze code in met de streepjes en je ontvangt GRATIS €10,- aan Bitcoin: 338F-39E6-CDF5

Blox sitemap