btc direct logo

BTC Direct is een nederlandse broker die sinds 2013 bestaat. Ze zijn ingeschreven bij De Nederlandse Bank (DNB) en zijn veilig en betrouwbaar. Je kan kopen met iDEAL, Bank transfer en credit card. Veilig en snel Bitcoin kopen en verkopen.

BTC Direct EU (btcdirect-eu)*

BTC Direct Europe BV is gevestigd in Nijmegen en geregistreerd bij de Kvk onder nummer 59383607. Koop Bitcoin met iDEAL, al vanaf 30 euro. Al binnen een aantal minuten staat je aankoop van cryptocurrency in je wallet. Voor vragen kun je direct in contact komen met het team van BTC Direct.

BTC Direct review (btcdirect-review)*

BTC Direct zit al lang in het vak en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Dit maakt de broker dan ook veilig en betrouwbaar. BTC Direct bestaat al sinds 2013 om blockchain assets voor iedereen toegankelijk te maken.

BTC Direct nieuws

Sinds 21 mei 2020 is nieuwe crypto wet- en regelgeving van kracht. BTC Direct ging daar gelijk in mee en is ingeschreven bij De Nederlandsche Bank (DNB). Ook biedt BTC Direct nieuws over bitcoin en andere cryptovaluta aan op hun website.

BTC Direct fees

De BTC Direct fees en tarieven staan duidelijk uitgelegd op hun website. Bij de aankoop van cryptocurrency is deze veelal 2%, bij de verkoop 1%. Deze kosten zijn al verwerkt in het overzicht op hun website.

BTC Direct inloggen

Het inloggen bij BTC Direct gaat snel en eenvoudig, je kunt gemakkelijk een account aanmaken op BTC Direct in een aantal minuten. Je kunt al handelen vanaf 30 euro. Na het inloggen en de aankoop staat deze al binnen enkele minuten op je wallet, waar je de bitcoin of andere cryptocurrency kunt bewaren.

BTC Direct app

Op de BTC Direct app kun je super snel crypto’s kopen en verkopen. Je hebt geen technische kennis nodig en kan direct starten van je telefoon en beginnen met het handelen van allerlei crypto valuta. Bekijk nu de BLOX app.

BTC Direct koers

Bekijk real-time de bitcoin koers en koersen van andere crypto valuta op BTC Direct. Op de website vind je een interactieve grafiek met historische koersverloop van bitcoin. Ook kun je meer details vinden en uitgebreidere koersinformatie vinden per cryptocurrency.

BTC Direct exchange

Koop nu bitcoin en cryptovaluta op BTC Direct exchange. Koop Bitcoin, Ripple en Ethereum binnen minuten na het aanmaken van een account. Koop met iDEAL, Bank transfer of een creditcard. Levering binnen enkele minuten.

BTC Direct handleiding

Voor iedere exchange schrijven wij een handleiding, zo ook voor BTC Direct. Op deze manier kun je in een aantal simpele stappen je account aanmaken, bitcoin of andere cryptocurrency kopen, en deze bewaren binnen je eigen account.

Bitcoin BTC direct

Bitcoin kopen met BTC direct kan makkelijk met iDEAL, Bank transfer en credit card. Veilig en snel Bitcoin kopen en verkopen. Maak eenvoudig een account aan en start vandaag nog.

Aanmelden BTC Direct

BTC Direct is een nederlandse broker die sinds 2013 bestaat. Ze zijn ingeschreven bij De Nederlandse Bank (DNB) en zijn veilig en betrouwbaar. Je kan kopen met iDEAL, Bank transfer en credit card. Veilig en snel Bitcoin kopen en verkopen.