BUX Crypto

Bux Crypto

Bux Crypto is een broker gevestigd in Amsterdam waar je eenvoudig cryptocurrency kan kopen en verkopen.
BUX heeft meerderde onderdelen: BUX X, BUX Zero en BUX Crypto

Begin 2020 kwam het nieuws dat BUX het crypto bedrijf Blockport heeft overgenomen. Blockport ging in 2019 failliet en het bedrijf had tijdens hun ICO ruim 15000 eth opgehaald.
Deze funds hebben ze niet omgezet in Euro’s waardoor de financiele middelen snel omlaag gingen doordat de Ethereum koers daalde.

Het nieuwe platform van BUX Crypto is in maart 2020 gelanceerd. En het is de bedoeling dit uit te breiden naar 23 europese landen.

BUX heeft op dit moment ruim 2 miljoen gebruikers in Europa en breidt haar services steeds verder uit. In de website (en later) app van BUX Crypto kan je met behulp van de gebruiksvriendelijke interface cryptovaluta kopen en verkopen.

BUX Crypto app

De BUX Crypto app is op dit moment nog in ontwikkeling en is nog niet beschikbaar voor IOS en Android gebruikers. Volgens de roadmap zal de BUX Crypto app aan het einde van het eerste kwartaal 2021 gereed zijn. Voor nu is BUX Crypto alleen toegankelijk via de webbrowser.

BUX Crypto review

BUX Crypto review. We gaan dieper in op deze Nederlandse cryptocurrency exchange / broker BUX Crypto. We hebben een review geschreven over BUX Crypto met als onderwerpen: Cryptocurrency aanbod, prijzen, vergoedingen, fees, kosten, support, veiligheid en de voor- en nadelen.

BUX Crypto fees

De fees van BUX Crypto zijn redelijk hoog, de gebruiker betaald per trade 0,50% fees/handelskosten. Als je BUX tokens in bezit hebt kun je zonder fees/commissievrij handelen. De kosten voor het opnemen en uitbetalen bedragen €2,- per keer. Alle informatie over fees en handelskosten bij BUX Crypto vind je hier.

BUX Crypto handleiding

De BUX Crypto handleiding, van elke broker/exchange maken we vanuit CryptoBieb een handleiding. In een paar simpele stappen kun je een account aanmaken op BUX Crypto. Nadat je een account heb aangemaakt kun je bitcoin en andere cryptocurrency kopen. Een groot voordeel van BUX Crypto is dat je de cryptovaluta kunt bewaren in je eigen account.

Bitcoin BUX Crypto

Bitcoin kopen met BUX Crypto kan gemakkelijk en snel. Je maakt een account aan en kan door middel van iDEAL en Bank transfer euro’s op je account zetten waar je Bitcoin mee kan kopen en verkopen.

BUX Crypto Exchange

De BUX Crypto exchange is een exchange gevestigd in Amsterdam waar je bitcoin en andere cryptocurrency kan kopen en verkopen. De BUX Crypto exchange oftewel broker is door de gebruiksvriendelijkheid een van de makkelijkste manieren om in cryptovaluta te investeren.

Aanmelden BUX

BUX Crypto is een cryptocurrency broker gevestigd in Amsterdam waar je eenvoudig cryptocurrency kunt kopen en verkopen. BUX Crypto werkt met eigen wallet, in je wallet kun je zien welke cryptocurrency je hebt en wat de waarde is. Ze hebben een uitstekende support sectie met een uitgebreide FAQ, handleidingen en live support die voor je klaarstaat.