De fees van BUX Crypto voor het aan- en verkopen van bitcoin, ethereum en andere cryptocurrency zijn onderdeel van hun verdienmodel.

In vergelijking met andere brokers zijn de kosten van BUX Crypto erg laag. Standaard betaal je 0.50% handelskosten over iedere trade die je aangaat bij BUX crypto. In tegenstelling tot bijvoorbeeld BTC Direct waar je 3% van de aankoopsom betaald of Litebit waar je 2% aan handelscommissie betaald. Kortom, in vergelijking met de meeste exchanges zijn de kosten van het handelen op BUX Crypto zeer voordelig te noemen. Naast BUX Crypto zijn er echter ook nog andere brokers met voordelige fees, zoals Bitvavo waar maar maximaal 0.25% handelskosten gerekend worden.

De kosten voor het opnemen en uitbetalen op het BUX Crypto platform bedragen €2,-Of dit hoog is, hangt echt enorm van het uit te cashen bedrag af. Wanneer het om een klein bedrag gaat dan kan €2,- procentueel gezien vrij hoog uitpakken, echter zijn er ook exchanges waar een percentage gerekend wordt en dan is het uitcashen van grote bedragen weer een stuk gunstiger via BUX Crypto. Naast deze twee varianten, zijn er echter ook zat exchanges waar het opnemen van je crypto volledig gratis is, dus het is belangrijk om rekening te houden met de kosten die verbonden zijn aan het opnemen voordat je besluit om te gaan handelen op BUX Crypto.

Vanaf februari 2021 kun je 1.000 BUX tokens in je account houden waardoor je kan traden zonder commissie.

Bux stocks

Aanmelden BUX

BUX Crypto is een cryptocurrency broker gevestigd in Amsterdam waar je eenvoudig cryptocurrency kunt kopen en verkopen. BUX Crypto werkt met eigen wallet, in je wallet kun je zien welke cryptocurrency je hebt en wat de waarde is. Ze hebben een uitstekende support sectie met een uitgebreide FAQ, handleidingen en live support die voor je klaarstaat.