De Bux Crypto handleiding van CryptoBieb hebben we geschreven om jullie een duidelijk k beeld te geven hoie Bux Crypto werkt.

Sinds Maart 2020 is BUX Crypto live en is het mogelijk om via BUX ook in cryptocurrencies te handelen door heel simpel een account aan te maken via de BUX Crypto website. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen en je account is succesvol aangemaakt. Als je ook wilt handelen is het echter wel nodig om ook je ID te laten verifiëren. Net als voor het handelen in aandelen is het voor cryptocurrency brokers ook van belang dat zij weten wie hun klanten zijn nu er meer regulering komt.

Dus, wil jij traden via Bux Crypto? Volg dan het onderstaande stappenplan en je kan in een mum van tijd beginnen: (graag nog even plaatjes toevoegen)

1. Bezoek de website en registreer je account

2. Je ontvangt een bevestigingsmail, je bent klaar om in te loggen!

Bux stocks

3. Voer je persoonlijke gegevens naar waarheid in.

4. Verifieer je ID via de website of binnenkort via de app.

5. Je bent nu klaar om te traden!

6. Bekijk je evt. aankopen in je portfolio, als je op explore klikt kun je crypto kopen/verkopen via de BUX Crypto interface.

Aanmelden BUX

BUX Crypto is een cryptocurrency broker gevestigd in Amsterdam waar je eenvoudig cryptocurrency kunt kopen en verkopen. BUX Crypto werkt met eigen wallet, in je wallet kun je zien welke cryptocurrency je hebt en wat de waarde is. Ze hebben een uitstekende support sectie met een uitgebreide FAQ, handleidingen en live support die voor je klaarstaat.