Coinmerce_Logo_FC

Coinmerce is een bekende Nederlandse broker voor het aankopen van cryptocurrencies. Het bedrijf is in 2017 opgericht en het hoofdkantoor zit in Aalsmeer, Noord Holland.
Op dit moment bieden ze bijna 150 verschillende cryptocurrency aan zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Coinmerce heeft een gemakkelijke interface en wil crypto voor iedereen toegankelijk maken.

Zo is het mogelijk om via de website toegang te krijgen maar ook via de Coinmerce apps voor IOS en Android. (Link toevoegen IOS en Android hoe?)

Ook hebben ze een eigen wallet zodat het erg makkelijk is om cryptocurrency te bewaren in de Coinmerce wallet.

Coinmerce review

Coinmerce review, van elke broker / exchange schrijven we een review. Alle informatie over Coinmerce zoals de app, kosten, verificaties, fees en het aanbod van cryptocurrency worden hier besproken. Veilig en betrouwbeer cryptocurrency kopen op Coinmerce.

Coinmerce coins

Coinmerce bied meerdere soorten coins oftewel cryptocurrency aan. Op dit moment hebben ze Bitcoin, Ethereum en 147 andere cryptocurrency die je kan kopen, verkopen en op de wallet van Coinmerce kan bewaren.

Coinmerce fees

De fees die Coinmerce hanteert kunnen veel verschillen, dit kan liggen aan het handelsvolume, de grootte van een transactie en de servicekosten. De servicekosten bij Coinmerce liggen tussen de 0,45% en 1,5%. Lees hier meer over alle fees en transactiekosten.

Coinmerce app

De Coinmerce app is een makkelijke mobiele app die ontwikkeld is om: Wanneer en waar dan ook Bitcoin en andere cryptocurrency te kunnen kopen en verkopen. De Coinmerce app is beschikbaar voor IOS en Android en is downloadbaar in de App store en in de Google play store.

Coinmerce handleiding

Voor elke exchange willen wij een goede handleiding, zo ook voor Coinmerce.

Leer in onze Coinmerce handleiding hoe je bij deze broker oftewel exchange in een aantal stappen bitcoin en andere cryptocurrency kunt kopen, verkopen en bewaren.

Bitcoin Coinmerce

Bitcoin kopen op Coinmerce? Maak nu een gratis account aan en start gelijk met het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency. Je kunt zowel cryptocurrency storten, versturen en bewaren. Het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency kan simpel en snel met Sepa en iDeal,

Coinmerce exchange

De Coinmerce exchange is ontwikkeld om cryptocurrency overal en voor iedereen beschikbaar te maken. Op de Coinmerce exchange kun je Bitcoin en 148 andere cryptocurrency veilig en betrouwbaar kopen, verkopen en bewaren.

Aanmelden Coinmerce

Coinmerce is opgericht door 2 jonge cryptofanaten in 2017, ze hebben een platform ontwikkeld dat voor de beginnende en de ervaren trader is. Sinds 5 november zijn ze toegevoegd aan het cryptoregister van De Nederlanse Bank (DNB) . Mede hierdoor zijn ze zeker veilig en betrouwbaar. Hun missie is cryptocurrency voor iedereen en overal toegankelijk maken.