De Coinmerce app is beschikbaar voor iOS en Android. Lekker handig, want zo kan je makkelijk en snel crypto kopen via jouw smartphone. Het is een gebruiksvriendelijke app en op deze pagina staat informatie over de applicatie.

Crypto kopen met iDeal bij Coinmerce

Via de app kun je niet alleen jouw cryptomunten zien, maar ook crypto kopen met iDeal. Indien gewenst is er ook de optie om een bankoverschrijving te doen of te betalen op anderen manieren, zoals Bancontact (voor Belgen) en Sofort.

Via de app kun je ook 2FA inschakelen om jouw account te beveiligen. Natuurlijk kun je ook jouw orders inzien en de prijzen van alle coins bekijken.

Account Coinmerce

Als je de app wil gebruiken heb je wel een account nodig bij Coinmerce. Die kun je hier aanmaken. Meer informatie over het maken van een account vind je op de pagina van onze Coinmerce handleiding.

Hoe installeer ik de Coinmerce app?

Installatie van de Coinmerce app verloopt snel, je hebt enkel een werkende smartphone nodig. Ga naar de Apple store of Google Play Store, voer ‘Coinmerce’ in bij de zoekbalk om te app te vinden. Zodra je de juiste app hebt gevonden klik je op ‘Installeren’ om te installeren.

Na de installatie open je de app om in te loggen of een account te registreren bij Coinmerce.

Hoe kan ik inloggen in mijn Coinmerce app?

Om in te loggen in de Coinmerce app open je de app en selecteer je ‘Inloggen’. Voer nu je inloggegevens in en druk weer op ‘Inloggen’, waarna je naar het dashboard van de app wordt gestuurd.