C-Trade Handleiding

Op C-Trade wordt met crypto derivaten gehandeld. In beleggingstermen is een derivaat een afgeleide van aandeel. Wanneer je een derivaat koopt ben je dus niet in het bezit van een aandeel of coin, maar speculeer je hier wel op. Het voordeel van een derivaten exchange als C-Trade is dat je met hefbomen kunt werken bij het aankopen van je contractopties. Om hier meer over te leren, zie onze review. Op C-Trade is het momenteel alleen mogelijk om BTC te storten, dit is gratis. De handelsfee is -0.025% voor makers en 0.075% voor takers. 

Start met het handelen van crypto derivaten in 4 simpele stappen!

 

Account aanmaken 

Ga naar de website van C-Trade via de knop hierboven en vul je gewenste gegevens in.
Dankzij onze referral code ontvang je 3 maanden lang 15% korting op je trading fees.

C-Trade Sign up

Account bevestigen

Ga naar je email inbox en open de bevestigingsmail, klik op de knop in de email om je account te activeren. Je wordt doorgestuurd naar de website van C-Trade en kunt nu inloggen om BTC te storten en te beginnen met traden.

Bitcoin Storten

Sleep je muis rechtsboven over je email adres en klik op ‘Wallet’, of klik op het woord wallet om naar de pagina te gaan. Druk vervolgens op de knop ‘deposit’

Wallet Overview BTC

Klik op ‘generate deposit address’ en stuur je BTC naar jouw uniek gegeneerde deposit address. 

Deposits BTC C-Trade

Nadat je deze hebt verstuurd, zal deze binnen ongeveer een half uur op je account staan. Dit ligt aan het Bitcoin netwerk. Je zult hier overigens ook een email notificatie van ontvangen.

Open een trade

Zodra je je BTC hebt ontvangen kun je beginnen met het traden op C-Trade. Dit is zeer eenvoudig, maar wij zullen binnenkort een stappenplan publiceren om het te verduidelijken. Ondertussen kun je hier de Engelstalige versie bekijken.

Veel succes met traden! Mocht je meer willen weten over C-Trade, bekijk dan onze review.