knaken-logo

Knaken is een crypto exchange in Nederland en ze bieden momenteel meer dan 20 cryptocurrencies aan zoals bitcoin, ethereum en chainlink.

Je kan op verschilende manieren crypto’s kopen bij Knaken onder andere met iDeal, Creditcard, Bankcontact en meer. Knaken is goed bereikbaar via live-chat, telefoon en email.

Knaken heeft als doel: Crypto toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij hebben ze veel informatie over elke crypto project, met grafieken en algemene informatie.

Cryptocurrencies kopen op Knaken gaat erg gemakkelijk met een goede en duidelijke interface. Je kan er Cryptocurrencies kopen, verkopen, versturen, storten en bewaren.

Knaken fees

De fees per transactie zijn bij Knaken niet duidelijk De fees verschillen per uur en dag, Het is niet mogelijk om te zien hoeveel fees en transactiekosten je precies betaald bij Knaken.
Je ziet wel meteen de prijs die betaald voor een bepaalde transactie. 

“What you see is what you get”

Knaken inloggen

Het inloggen bij Knaken gaat gemakkelijk en snel, ook kun je meteen je 2FA inschakelen of sms controle voor de veiligheid.

Knaken app

Knaken heeft sinds kort een iOS app, Android gebruikers moeten hier nog even op wachten. Ook hebben ze een App met een decentrale exchange.(Haal deze niet door elkaar)

De knaken app is beschikbaar in de app store. Verwar de app niet met de exchange, de app is decentraal, de exchange centraal.

Knaken handleiding

In de Knaken handleiding die CryptoBieb geschreven heeft staat een duidelijke uitleg hoe je cryptocurrency kan kopen en verkopen. Hoe je geld kan storten om cryptocurrency te kunnen kopen en ook hoe je cryptocurrency kan verkopen en het geld naar je bankrekening kan laten bijschrijven.

Knaken review

De Knaken review, over elke exchange / broker schrijven we een review zo ook over Knaken. Alle informatie, ervaringen, limieten, kosten en verificaties en hoe het platform werkt hebben we hierin beschreven. De voor- en nadelen van Knaken en of Knaken veilig en betrouwbaar is.

Bitcoin Knaken

Bitcoin kopen op Knaken kan gemakkelijk en snel. Maak een account aan op Knaken en koop bitcoin en andere cryptocurrency binnen enkele minuten. Je kunt zowel bitcoin en andere cryptocurrency kopen, verkopen, storten en versturen op Knaken.

Knaken exchange

De knaken exchange is een decentrale exchange waar je bitcoin en andere cryptocurrecny kunt kopen. Pas op!! Het zijn twee verschillende exchanges, Knaken is centraal geregeld en Knaken.exchange decentraal.

Aanmelden Knaken

Knaken is een exchange oftewel broker geregistreerd bij De Nederlandse Bank. Knaken is opgericht in Rotterdam en kan gebruikt worden in heel Europa. Je kan op een veilige en makkelijke manier bitcoin en andere cryptocurrency kopen, verkopen, storten, versturen en bewaren.