Knaken is een broker waarop je kunt handelen met meer dan 20 verschillende cryptocurrency. Het bedrijf maakt een opmars en concurreert met enkele andere Nederlandse brokers. Met het referral-programma van Knaken nodig jij je vrienden uit en ontvang je een commissie op elke aankoop die zij doen.

Knaken interface

Platform Knaken heeft een overzichtelijke interface voor zowel beginners als professionals. Zodra je een account hebt gemaakt en in het dashboard zit, kun je direct crypto kopen met verschillende betaalmogelijkheden.

Knaken handelskosten

Handelskosten bij Knaken zijn flexibel en veranderen dagelijks. Hierdoor is het moeilijk om in te schatten wat de huidige kosten zijn, omdat deze niet transparant op de website staan. Het ziet ernaar uit dat je meer kosten moet betalen als je order kleiner is.

Net als veel andere brokers hanteert Knaken het volgende prijsbeleid: ‘’wat je ziet is wat je krijgt.’’

Veiligheid Knaken

Op het moment van schrijven heeft Knaken nog geen registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB). Als we de reviews mogen geloven is Knaken een betrouwbare broker zonder fees. Dit is leuk voor klanten, maar roept wel vragen op omtrent het verdienmodel van Knaken.

Bij je accountinstellingen kun je ook 2FA-beveiliging inschakelen. Dit zorgt voor extra veiligheid en verkleint de kans dat indringers jouw account kunnen overnemen.

Voordelen Knaken broker

  • Geen fees
  • Populaire betaalmethodes (iDEAL, Bancontact en meer)
  • Beheer zelf je munten in de Knaken wallets
  • Doordeweeks support per mail, chat en telefoon
  • Automatisch kopen/verkopen van munten
  • Referral-programma