KuCoin is Aziatische exchange opgericht in 2017. Ondertussen hebben ze miljoenen gebruikers en een zeer goede naam opgebouwd. KuCoin is vooral groot geworden omdat ze een exchange zijn van en voor de mensen. KuCoin is eenvoudig te gebruiken met een goede en duidelijke interface en je kan er meer dan 100 cryptocurrencies traden.

KuCoin bonus

De KuCoin exchange bied haar gebruiker de mogelijkheid te investeren in het KuCoin platform en hiervoor beloond te worden voor je bijdragen aan het netwerk. Als je meer dan 6 KuCoin Shares bezit kom je in aanmerking voor deze bonus. De KuCoin bonus wordt uitgekeerd in KuCoin Shares (KCS).

KuCoin market

KuCoin heeft meer dan 300 markets oftewel handelsparen waardoor KuCoin een uitgebreide handelsmarkt aanbied aan haar gebruikers.

KuCoin prijs

De KuCoin prijs fluctueert elke dag. De Kucoin token (KCS) is de native token van het KuCoin handelsplatform welke gelanceerd werd in 2017. De Kucoin prijs van de KCS kan worden bekeken op de volgende pagina

KuCoin exchange

KuCoin is één van de snelst groeiende crypto exchanges wereldwijd, een handelsplatform voor cryptocurrencies en blockchain assets. Ze zijn de concurrentie strijd aangegaan met platformen als Binance en Bittrex. Na de lancering in 2017 hebben ze dagelijks meer dan honderd miljoen dollar aan transacties geregistreerd. Dit platform kan zonder vertraging meer dan 2 miljoen orders per seconde uitvoeren en heeft een aantal unieke kenmerken die de exchange tot een waardige concurrent heeft verheven.

KuCoin review

Wij zijn erg tevreden over de diensten van KuCoin. KuCoin’s ambitie is om het voor Cryptocurrency investeerders zo makkelijk mogelijk te maken om in cryptocurrency te investeren. In de KuCoin review gaan we het onder andere hebben over het ontstaan van KuCoin, de kosten, de veiligheid en de voor-en nadelen van handelen op KuCoin

KuCoin handleiding

Van elke exchange willen wij een goede handleiding zo ook voor, KuCoin.
Leer hoe je KuCoin in een aantal simpele stappen kunt gebruiken, om bitcoin en andere cryptocurrency te kopen, verkopen, versturen en ontvangen. 

KuCoin trading

Trading op KuCoin gaat erg gemakkelijk door de duidelijke interface. Op de KuCoin exchange heb je meer dan 100 cryptocurrencies die je kunt verhandelen op de 300+ beschikbare markten. Je hebt de keuze tussen Spot-trading, Margin-trading of Futures trading.

KuCoin app

KuCoin heeft een Android en IOS versie van de KuCoin app ontwikkeld voor je telefoon of tablet. De KuCoin app in beschikbaar in de app store en de google play store. Dit om de gebruikers tegemoet te komen die graag hun crypto in de buurt willen hebben of ten alle tijden willen en kunnen handelen.

KuCoin fees

De KuCoin fees zijn lager dan het gemiddelde, ze vragen 0,1%. Dit is het zogenoemde flat-fee model, voor storten vragen ze geen fee. Als je transactie kosten is KCS betaald krijg je nog eens 20% korting op de KuCoin fees.

KuCoin shares

KuCoin Shares bieden je de mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen door het aanschaffen van deze KuCoin Shares. 50% van de commissies die KuCoin ontvangt verdelen ze over de gebruikers die KuCoin Shares bezitten als bonus voor het bijdragen aan het KuCoin ecosysteem.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een Aziatische crypto exchange die in 2017 is opgericht en gevestigd in Hongkong. Deze exchange is wat minder bekend maar zeker niet te verwaarlozen want na de oprichting is KuCoin al snel in een stroomversnelling gekomen. Het aantal klanten en cryptocurrencies is snel gestegen.