KuCoin is Aziatische exchange opgericht in 2017. Ondertussen hebben ze miljoenen gebruikers en een zeer goede reputatie opgebouwd. KuCoin is vooral groot geworden omdat ze een exchange zijn van en voor de mensen. KuCoin is met zijn eenvoudige en duidelijke interface een makkelijk te gebruiken exchange waar je meer dan 450 cryptocurrencies kan traden.

KuCoin bonus

De KuCoin exchange bied haar gebruikers de mogelijkheid te investeren in het KuCoin platform en beloond te worden voor de bijdragen aan het netwerk. Als je meer dan 6 KuCoin Shares bezit kom je in aanmerking voor deze bonus. De KuCoin bonus wordt uitgekeerd in KuCoin Shares (KCS).

KuCoin market

KuCoin heeft meer dan 900 handelsparen of markten waardoor KuCoin een zeer uitgebreid aanbod kan bieden aan haar gebruikers.

KuCoin prijs

De prijs van het KuCoin token – KCS fluctueert elke dag. KCS is het native token van het KuCoin handelsplatform dat gelanceerd werd in 2017. De Kucoin prijs van de KCS kan worden bekeken op de volgende pagina

KuCoin exchange

KuCoin is één van de snelst groeiende crypto exchanges wereldwijd, een handelsplatform voor cryptocurrencies en blockchain assets. Ze zijn directe concurrent van populaire platformen als Binance en FTX.

Na hun lancering in 2017 hebben ze dagelijks meer dan twee miljard op hun spot markten en acht miljard op hun derivaten platform. KuCOin kan zonder vertraging meer dan 2 miljoen orders per seconde uitvoeren en heeft een aantal unieke kenmerken die de exchange tot een waardige concurrent heeft verheven.

KuCoin review

Wij zijn erg tevreden over de diensten van KuCoin. KuCoin’s ambitie is om het voor cryptocurrency investeerders zo makkelijk mogelijk te maken om te investeren en te handelen. In de KuCoin review hebben we het over het ontstaan van KuCoin, de kosten, de veiligheid en de voor-en nadelen van handelen van het platform.

KuCoin handleiding

Van elke exchange willen wij een goede handleiding zo ook voor, KuCoin.

Leer hier hoe je KuCoin gebruikt in een aantal simpele stappen. Zo kan je bitcoin en andere cryptocurrency kopen, verkopen, versturen en ontvangen. 

KuCoin trading

Trading op KuCoin gaat erg gemakkelijk door de duidelijke interface. Op de KuCoin exchange heb je meer dan 450 cryptocurrencies die je kunt verhandelen op de 900+ beschikbare markten. Je hebt de keuze tussen spot-trading, margin-trading of futures trading.

KuCoin app

KuCoin heeft een mobiele applicatie op Android en IOS geschikt voor je telefoon of tablet. De KuCoin app in beschikbaar in de app store en de google play store. Dit om de gebruikers tegemoet te komen die graag hun crypto in de buurt willen hebben of ten alle tijden willen handelen.

KuCoin fees

De KuCoin fees zijn lager dan het gemiddelde die andere exchanges vragen. Het zogenaamde flat-fee model dat KuCoin hanteert zal een kost van 0,1% verheffen. Om stortingen uit te voeren vragen ze geen fee. Indien je transactie kosten in KCS betaald zal je nog 20% korting ontvangen op de KuCoin fees.

KuCoin shares

KuCoin Shares bieden je de mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen door het aanschaffen van deze KuCoin Shares. 50% van de commissies die KuCoin ontvangt verdelen ze over de gebruikers die KuCoin Shares bezitten als bonus voor het bijdragen aan het KuCoin ecosysteem.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency-exchange voor tal van digitale activa en cryptocurrencies. Gelanceerd in september 2017, groeide KuCoin uit tot een van de meest populaire crypto beurzen met meer dan 8 miljoen geregistreerde gebruikers in 207 landen over de hele wereld.