Hoe installeer ik de KuCoin app?

KuCoin ontwikkelde een KuCoin app voor je telefoon of tablet op Android en IOS.

Dit om de gebruikers tegemoet te komen die graag hun crypto in de buurt willen hebben of ten alle tijden willen kunnen handelen.

De KuCoin app bied bijna alle mogelijkheden die je ook via je desktop tot je beschikking hebt op een paar uitzonderingen na. Zo kan je er mee traden, transacties bekijken, crypto storten, opnemen of gebruik maken van een reeks aan andere tools.

Deze mooie app heeft een gebruiksvriendelijke interface en in erg intuïtief in gebruik. Als je bekend bent met de desktop omgeving van KuCoin zul je weinig moeite hebben om de app te gebruiken.

Daarom werd de app reeds ondertussen door honderdduizenden gebruikers gedownload.

Stappenplan

Ga naar Google Play Store of Apple App Store of zoek naar ‘KuCoin’.

Klik vervolgens op ‘Installeren’ en de installatie van de app wordt gestart. Zodra de installatie is voltooid klik je op ‘Openen’ om de app te openen. De app opent zich in het ‘Home’ tabblad.

Om de KuCoin app te gebruiken dien je eerst in te loggen. Dit doe je door linksboven in het beginscherm op het account te klikken, klik verolgens op ‘Log In’ en voer de inloggegevens van je KuCoin account in. Heb je nog geen account,

Als je nog geen account hebt, kan je je aanmelden via de onderstaande link .

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency-exchange voor tal van digitale activa en cryptocurrencies. Gelanceerd in september 2017, groeide KuCoin uit tot een van de meest populaire crypto beurzen met meer dan 8 miljoen geregistreerde gebruikers in 207 landen over de hele wereld.