Hoe installeer ik de KuCoin app?

KuCoin heeft uiteraard een Android en  IOS versie van de KuCoin app ontwikkeld voor je telefoon of tablet. Dit om de gebruikers tegemoet te komen die graag hun crypto in de buurt willen hebben of ten alle tijden willen kunnen handelen. Ze hebben natuurlijk niet veel keus want tegenwoordig wordt je niet serieus genomen als je niet over een trading app beschikt als crypto exchange. De KuCoin app bied bijna alle mogelijkheden die je ook via je desktop tot je beschikking hebt op een paar uitzonderingen na. Je kunt er mee traden, je transacties bekijken, geld storten, opnemen of gebruik maken van een reeks aan andere tools. Deze mooie app heeft een gebruiksvriendelijke interface en in erg vriendelijk in gebruik. Als je bekend bent met de desktop omgeving van KuCoin zul je weinig moeite hebben om de app te gebruiken. De app wordt daarom al door honderdduizenden klanten gebruikt. Uiteraard is de app te downloaden via de app store op je mobiele apparaat.

Klik vervolgens op ‘Installeren’ en de installatie van de app wordt gestart. Zodra de installatie is voltooid klik je op ‘Openen’ om de app te openen. De app opent zich in het ‘Home’ tabblad.

Om de KuCoin app te gebruiken dien je eerst in te loggen. Dit doe je door linksboven in het beginscherm op het poppetje te klikken, klik op ‘Log In’ en voer hier de inloggegevens van je KuCoin account in. Heb je nog geen account, kijk dan eerst even op onze website bij ‘Aanmaken KuCoin account’.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een Aziatische crypto exchange die in 2017 is opgericht en gevestigd in Hongkong. Deze exchange is wat minder bekend maar zeker niet te verwaarlozen want na de oprichting is KuCoin al snel in een stroomversnelling gekomen. Het aantal klanten en cryptocurrencies is snel gestegen.