De KuCoin exchange bied haar gebruiker de mogelijkheid te investeren in het KuCoin platform en hiervoor beloond te worden voor je bijdragen aan het netwerk. Je kunt investeren in KuCoin door KuCoin shares te kopen, de nativ token KCS. Door het kopen van een aandeel van de exchange wordt je beloond met een deel van de winst die KuCoin dan weer aan je uitkeert.

Je kunt voor deze bonus in aanmerking komen door minimaal 6 KCS te bezitten, hoe meer KCS hoe hoger de bonus. Als je dus KCS in je account bewaard ontvangt je iedere dag een deel van alle verzamelde trading fee die betaald is aan de exchange. Voorheen ontving je de beloning altijd in de verschillende munten waarin de fee verzameld is. Met de vernieuwde KCS bonus upgrade ontvang je de bonus niet in diverse coins maar wordt je bijdrage beloond met het uitkeren van de KCS token. Dit heeft als voordeel dat je beloond wordt met één en dezelfde token, hierdoor heb je mee van dezelfde in plaats van een heleboel verschillende kleine munten. Het uitkeren van de bonus in KCS draagt ook weer bij aan de stabiliteit en waarde van het KuCoin netwerk.

De KuCoin exchange zal deze uitbetaling doen door de KCS shares van de markt te kopen en deze te verdelen onder de gebruikers die bijdragen en hier dus recht op hebben. Door deze vraag naar KCS is het idee hierachter dat de waarde zal stijgen en de gebruikers die de KCS bezitten ze graag willen houden omdat ze er dus meer krijgen en de waarde ook nog eens kan stijgen. Ik ben erg enthousiast over deze beloningsmethode omdat dit een win win situatie is voor zowel de KuCoin exchange zelf als de gebruikers. Tevens is dit een mooie manier om passieve inkomsten te genereren. Wie wil dat nou niet.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een Aziatische crypto exchange die in 2017 is opgericht en gevestigd in Hongkong. Deze exchange is wat minder bekend maar zeker niet te verwaarlozen want na de oprichting is KuCoin al snel in een stroomversnelling gekomen. Het aantal klanten en cryptocurrencies is snel gestegen.