De KuCoin exchange bied haar gebruikers de mogelijkheid te investeren in het KuCoin platform en beloond te worden voor de bijdragen aan het netwerk. Als je meer dan 6 KuCoin Shares bezit kom je in aanmerking voor deze bonus. De KuCoin bonus wordt uitgekeerd in KuCoin Shares (KCS).

Je kunt voor deze bonus in aanmerking komen door minimaal 6 KCS te bezitten, hoe meer KCS hoe hoger de bonus. Als je dus KCS in je account bewaard ontvangt je iedere dag een deel van alle verzamelde trading fee die betaald werd aan de exchange. Voorheen ontving je de beloning altijd in de verschillende munten waarin de fee verzameld is. 

Jouw bijdrage zal worden beloond in KCS tokens. Dit heeft als voordeel dat je wordt beloond met één hetzelfde token, in plaats van een heleboel verschillende kleine munten. De uitbetaling van de bonus in KCS draagt ook bij aan de stabiliteit en waarde van het KuCoin netwerk.

De KuCoin exchange zal deze uitbetaling doen door de KCS aandelen van de markt te kopen en ze te verdelen onder de gebruikers die bijdragen en er recht op hebben. 

Dit zal leiden tot een grotere vraag naar KuCoin aandelen, omdat te gebruikers KCS willen bezitten omdat ze meer beloningen zullen krijgen.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency-exchange voor tal van digitale activa en cryptocurrencies. Gelanceerd in september 2017, groeide KuCoin uit tot een van de meest populaire crypto beurzen met meer dan 8 miljoen geregistreerde gebruikers in 207 landen over de hele wereld.