KuCoin is één van de snelst groeiende crypto exchanges wereldwijd, een handelsplatform voor cryptocurrencies en blockchain assets. Ze zijn directe concurrent van populaire platformen als Binance en FTX.

Na hun lancering in 2017 hebben ze dagelijks meer dan twee miljard op hun spot markten en acht miljard op hun derivaten platform. KuCOin kan zonder vertraging meer dan 2 miljoen orders per seconde uitvoeren en heeft een aantal unieke kenmerken die de exchange tot een waardige concurrent heeft verheven.

Op de KuCoin exchange heb je meer dan 450 cryptocurrencies die je kunt verhandelen op de 900+ beschikbare markten. Je hebt de keuze tussen spot-trading, margin-trading of futures trading.

KuCoin heeft ook een eigen cryptocurrency genaamd KuCoin shares (KCS), hiermee kun je passief geld verdienen aan trading fees die KuCoin gebruikers betalen en kan je profiteren van andere voordelen.

Het KuCoin platform heeft meerdere veiligheidsmaatregelen voor zijn gebruikers.

Voordat je kan handelen of geld opnemen, dien je enkele veiligheidsmaatregelen te volgen. Dit omvat het instellen van een trading wachtwoord of het koppelen van Google Two factor Authentication (2FA). Het is ook mogelijk om veiligheidsvragen of een anti-phishing veiligheidszin toe te voegen.

Dit maakt KuCoin exchange een relatief veilig platform om cryptocurrencies op te slaan.

De klantvriendelijke exchange maakt het registreren vrij eenvoudig waardoor dit op enkele minuten is gedaan.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency-exchange voor tal van digitale activa en cryptocurrencies. Gelanceerd in september 2017, groeide KuCoin uit tot een van de meest populaire crypto beurzen met meer dan 8 miljoen geregistreerde gebruikers in 207 landen over de hele wereld.