KuCoin is één van de snelst groeiende crypto exchanges wereldwijd, een handelsplatform voor cryptocurrencies en blockchain assets. Ze zijn de concurrentie strijd aangegaan met platformen als Binance en Bittrex. Na de lancering in 2017 hebben ze dagelijks meer dan honderd miljoen dollar aan transacties geregistreerd. Dit platform kan zonder vertraging meer dan 2 miljoen orders per seconde uitvoeren en heeft een aantal unieke kenmerken die de exchange tot een waardige concurrent heeft verheven. KuCoin exchange heeft al snel veel verschillende coins toegevoegd waardoor ze nu een 99+ aanbod aan cryptocurrencies verhandelen. KuCoin heeft ook een eigen cryptocurrency genaamd KuCoin shares (KCS), hiermee kun je passief geld verdienen aan trading fees die KuCoin gebruikers betalen en kun je nog profiteren van andere voordelen.

Het KuCoin platform heeft meerder beveiligingsniveaus, je kunt bijvoorbeeld Google Authenticator koppelen aan je account wat de veiligheid van je account vergroot. Daarnaast is het mogelijk om beveiligingsvragen en een antiphishing safetyphrase toe te voegen. Hiermee is de KuCoin exchange een relatief veilig platform om je crypto te bewaren. Bij KuCoin doen ze er alles aan om het handelen in cryptomunten zo gemakkelijk en klantvriendelijk mogelijk te maken. Het registreren bij KuCoin is dan ook binnen enkele minuten gedaan, en ze bieden bijvoorbeeld KuCoin Shares te koop aan en delen daarmee 50% van hun commissie uit aan de share holders, het doel is groei te stimuleren en een grote exchange te worden.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een Aziatische crypto exchange die in 2017 is opgericht en gevestigd in Hongkong. Deze exchange is wat minder bekend maar zeker niet te verwaarlozen want na de oprichting is KuCoin al snel in een stroomversnelling gekomen. Het aantal klanten en cryptocurrencies is snel gestegen.