KuCoin is een erg gebruiksvriendelijke cryptocurrency exchange met een groot aanbod verhandelbare coins  en vele verschillende handelsmarkten. Buiten de diverse handelsopties beschikt het platform over een hoop andere mogelijkheden. Zo bied het verschillende verdienmodellen aan in de vorm van het staken of uitlenen van je cryptocurrencies waar je dan passieve inkomsten mee verdiend.

Waar KuCoin zich helemaal in onderscheid is het KCS bonus systeem, je ontvangt een dagelijkse bonus wanneer je de KuCoin token (KCS) koopt en in je account bewaard. KuCoin heeft een legio aan veiligheidsmaatregelen om je account te beschermen. Bijvoorbeeld de twee-staps en email verificatie, zo kun je een extra code instellen om je handelsomgeving te ontgrendelen of ter beveiliging van het opnemen van je crypto.

Dan heeft KuCoin de klantvriendelijkheid ook erg hoog in het vaandel staan wat natuurlijk voor de gebruiker ook erg prettig is. Zo zijn er meerdere manieren van klanthulp zoals het helpcenter wat werkt als een F.A.Q. format waar je veel info kunt vinden. Mocht je hier niet de gewenste informatie vinden kan je ook nog gebruik maken van het contactformulier of de mogelijkheid om direct een klantenservice chat te openen. De klantenservice is 24/7 te bereiken om de gebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

Kortom de KuCoin exchange is een veelzijdige cryptocurrecy beurs, erg makkelijk in gebruik en zowel voor de beginner als voor de wat ervaren trader een prima platform om te handelen.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een Aziatische crypto exchange die in 2017 is opgericht en gevestigd in Hongkong. Deze exchange is wat minder bekend maar zeker niet te verwaarlozen want na de oprichting is KuCoin al snel in een stroomversnelling gekomen. Het aantal klanten en cryptocurrencies is snel gestegen.